Μαρίνα Σάττι: Πότε επιστρέφει στις πρόβες για την Eurovision μετά τον θάνατο του πατέρα της

Οι συνεργάτες της σέβονται απόλυτα ότι πενθεί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Μαρίνα Σάττι τη στιγμή που απολάμβανε την επιτυχία της και τις προετοιμασίες για την συμμετοχή της στην Eurovision όπου εκπροσωπεί την Ελλάδα, βρέθηκε αντιμέτωπη με τον θάνατο του πατέρα της, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έδινε τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Χρειάζεται, λοιπόν, χρόνο για να θρηνήσει μαζί με την οικογένειά της, κάτι που οι συνεργάτες της σεβάστηκαν απόλυτα, γι' αυτό και σταμάτησαν άμεσα οι πρόβες της, αλλά και οι προγραμματισμένες εμφανίσεις της. Έχει μείνει λιγότερο από ένας μήνας, ωστόσο, για τον πρώτο ημιτελικό του μουσικού διαγωνισμού, γι' αυτό και έπρεπε να παρθεί μία απόφαση σχετικά με το πότε η τραγουδίστρια θα επιστρέψει στα καθήκοντά της.

Δείτε επίσης: Η κατάρα της Eurovision - 5 περιπτώσεις που δεν θα ξεχάσουμε

Πότε ξεκινάει τις πρόβες για την Eurovision η Μαρίνα Σάττι μετά τον θάνατο του πατέρα της

Ο Αποστόλης Ματάμης από το eurovisionfun.com αποκάλυψε την Πέμπτη 4 Απριλίου στην εκπομπή Breakfast at Star ότι από τις 15 Απριλίου η Μαρίνα Σάττι θα ξεκινήσει και πάλι τις πρόβες, λίγο πριν ταξιδέψει για το Μάλμε της Σουηδίας όπου θα ανέβει στη σκηνή για να παρουσιάσει το κομμάτι της.

Υποχωρεί στα στοιχήματα

Αντίστροφα ο χρόνος μετράει για τον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision, με λιγότερες από 40 μέρες να απομένουν μέχρι τον μεγάλο τελικό. Η Μαρίνα Σάττι, που έχει προκαλέσει ποικίλλες αντιδράσεις με το τραγούδι της «Zari» θα κληθεί να μονομαχήσει απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους, ενώ μέχρι σήμερα ακόμα δεν θεωρείται βέβαιη η νίκη κανενός.

Τα τελευταία 24ωρα μάλιστα είχαμε μία νέα ανατροπή στην κατάταξη, με τις στοιχηματικές εταιρείες που ήθελαν την Κροατία να κατακτάει τη φετινή Eurovision πλέον να αλλάζουν γνώμη και να δίνουν τον τίτλο του φαβορί αλλού. Το Eurovision Pre Party, που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη το περασμένο Σάββατο, φιλοξένησε live 26 από τους συνολικά 37 καλλιτέχνες που θα ανέβουν τον Μάιο στη σκηνή του Μάλμε.

Δείτε επίσης: Eurovision 2024: Η θέση που θα τραγουδήσει η Μαρίνα Σάττι - Πότε θα προβληθεί ο Β' ημιτελικός με την ελληνική συμμετοχή

Μέσα από τις ερμηνείες αναδύθηκε ένας νέος μεγάλος υποψήφιος για τη νίκη. Ο 23χρονος Nemo από την Ελβετία με το τραγούδι «The Code», είναι τελικά ο επικρατέστερος για να κερδίσει τον διαγωνισμό σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων, ανατρέποντας τη συμμετοχή της Κροατίας που είχε γίνει viral από τα μέσα Μαρτίου.

Την πρώτη πεντάδα στα γραφεία στοιχημάτων συμπληρώνουν η Κροατία, η Ιταλία, η Ουκρανία και η Ολλανδία, ενώ λίγο πιο πίσω ακολουθούν το Βέλγιο και η Γαλλία στην 6η και 7η θέση αντίστοιχα. Η Ελλάδα υποχώρησε μία θέση σε σχέση με τα μέσα Μαρτίου και βρίσκεται πλέον 8η, με την πρώτη 10άδα να συμπληρώνουν το Ισραήλ και η Σουηδία. Η Κύπρος με τη Silia Kapsis και το «Liar» φιγουράρουν στην 25η θέση.

Ελλάδα, Κύπρος, Αζερμπαϊτζάν, Αυστραλία, Γαλλία, Γεωργία, Εσθονία, Ισραήλ, Λουξεμβούργο, Ολλανδία και Νορβηγία απείχαν από το event, αλλά είναι πολύ πιθανόν να δώσουν το «παρών» στο δεύτερο Eurovision Pre Party που θα πραγματοποιηθεί στο Άμστερνταμ στις 13 Απριλίου.