Ανθή Βούλγαρη: «Αυτό είναι μία έκπληξη, που μπορεί να...» - Η αποκάλυψη για την υποψηφιότητα του Ιορδάνη Χασαπόπουλου στις Ευρωεκλογές

Η απάντηση για την παράταση του "Κοινωνία Ώρα Mega" μετά την ανακοίνωση της Ελεονώρας Μελέτη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανθή Βούλγαρη: «Αυτό είναι μία έκπληξη, που μπορεί να...» - Η αποκάλυψη για την υποψηφιότητα του Ιορδάνη Χασαπόπουλου στις Ευρωεκλογές

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, συνάντησε την Ανθή Βούλγαρη έξω από τα γραφεία του MEGA, λίγο μετά την ανακοίνωση της Ελεονώρας Μελέτη για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα και η ίδια στάθηκε να πραγματοποιήσει μερικές δηλώσεις μπροστά σε αυτή.

Απάντησε, λοιπόν, για το ενδεχόμενο επέκτασης του ωραρίου του "Κοινωνία Ώρα Mega" μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και για όσα ακούγονται σχετικά με την υποψηφιότητα του συνεργάτη της, Ιορδάνη Χασαπόπουλου, στις Ευρωεκλογές.

Οι αποκαλύψεις της Ανθής Βούλγαρη

«Δεν ξέρουμε τίποτα, εμείς ακούσαμε αυτό που είπε η Ελεονώρα. Ούτε υπάρχει κάποια ανακοίνωση ούτε μας έχουν ενημερώσει. Το μάθαμε σήμερα. Από ‘κει και πέρα, πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα το δούμε όλοι στη συνέχεια, φαντάζομαι», είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη και πρόσθεσε:

«Εμείς ξεκινάμε 5:30, παιδιά. Αν το κανάλι αποφασίσει να ξεκινάμε 6, θα ξεκινάμε 6. Αν αποφασίσει 5 ή 7, θα ξεκινάμε τότε. Δεν ξέρουμε, αλήθεια. Σας το λέω με όλη μου την ειλικρίνεια. Ό,τι άλλο μπορεί να το πει η Ελεονώρα ή το κανάλι. Εμείς, εγώ και ο Ιορδάνης, είμαστε οι πλέον αναρμόδιοι».

Η Έλενα Πολυκάρπου, ωστόσο, στη συνέχεια, ανέφερε πως για την περίοδο των Ευροεκλογών, έχουν ήδη κλείσει ως καλεσμένο τους έναν γνωστό πολιτικό για τις 09:00 - 10:00 το πρωί, γεγονός που φανερώνει πως γνωρίζουν ότι η "Κοινωνία Ώρα Mega" θα παραταθεί.

Όσον αφορά στην απόφαση του συναδέλφου της για τις εκλογές, η Ανθή Βούλγαρη αποκάλυψε: «Αυτό είναι μία έκπληξη, που μπορεί να το μάθουμε τη Δευτέρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ».