Περιμένει το δεύτερο παιδάκι του και το επιβεβαίωσε στην κάμερα του Πρωινού - «Να πω και με έναν πόνο;»

Ένιωσε αμηχανία αλλά δεν γινόταν να μην το παραδεχθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Περιμένει το δεύτερο παιδάκι του και το επιβεβαίωσε στην κάμερα του Πρωινού - «Να πω και με έναν πόνο;»

Ερωτευμένο ζευγάρι περιμένει το δεύτερο παιδάκι του και ο χαρούμενος μπαμπάς το επιβεβαιώσει στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 φανερά αμήχανος, καθώς δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική του ζωή δημόσια στις εκπομπές. Ο Γρηγόρης Μπάκας ωστόσο, όταν τον συνάντησε σε έξοδο του το απόγευμα της Πέμπτης 4/4 δεν γινόταν να μην αφήσει το υπονοούμενο του, ενώ στο τέλος ευχήθηκε στην γυναίκα του "Και με ένα πόνο".

Μάλιστα, ούτε ο Γιώργος Λιάγκας γνώριζε κάτι καθώς όπως προβαλλόντουσαν οι δηλώσεις, ο παρουσιαστής γύρισε προς τους συνεργάτες του και τους ρώτησε αν η γυναίκα του είναι έγκυος.

Αυτό το ζευγάρι περιμένει το δεύτερο παιδί του

Ο λόγος για τον Γιώργο Πρίντεζη και την σύζυγό του Στέλλα Κωστοπούλου με την οποία παντρεύτηκαν το 2018, ενώ το 2017 απέκτησαν την κόρη τους. Ο ίδιος δεν έκανε καμία δήλωση σχετικά, ωστόσο γέλασε αμήχανα.

Δείτε την πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνιση του με την σύζυγό του - Φωτογραφίες

Ποιος είναι ο Γιώργος Πρίντεζης

Ο Γιώργος Πρίντεζης (Σύρος, 22 Φεβρουαρίου 1985) είναι Έλληνας πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής. Με ύψος 2,06 μέτρα αγωνιζόταν ως πάουερ φόργουορντ. Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στον Ολυμπιακό, αποτελώντας τον μακροβιότερο καλαθοσφαιριστή στην ιστορία της ομάδας με συνολικά 20 σεζόν, όντας κυρίως τη δεκαετία 2010-2020 βασικό στέλεχος σε Πρωτάθλημα Ελλάδας και Ευρωλίγκα. Ήταν επίσης βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας για πάνω από μια δεκαετία, με μεγαλύτερη επιτυχία το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ 2009.

Το 2021 ανακοίνωσε την απόσυρσή του, ομάδες. Ανακοινώσεις έβγαλαν η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, και η Ευρωλίγκα ανδρών.