Δανάη Μιχαλάκη: «Δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς αυτές, δεν θα ξεχάσω πόσο μου στάθηκαν»

Η στιγμή που ο σκηνοθέτης την... έδιωξε από το γύρισμα στις Άγριες Μέλισσες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα. Η νεαρή πρωταγωνίστρια, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες» αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια από εκείνη την εποχή, τη στιγμή που σταμάτησε το γύρισμα, καθώς και τη σχέση της σήμερα με τις τηλεοπτικές αδερφές της, Μαρία Κίτσου και Έλλη Τρίγγου.

«Έκανα δύο οντισιόν, στην πρώτη πήγα με ψυχολογία ότι δεν θα πάρω τη δουλειά και στη δεύτερη με καλωσόρισαν. Θυμάμαι πολύ καλά την πρώτη σκηνή που γύρισα, ήταν στην Κωπαΐδα στις 31 Ιουλίου. Ήταν από το επεισόδιο 14 που πήγαινα νερό και κολατσιό στη Μαρία Κίτσου, τον Γιάννη Στάνκογλου και τον Κωνσταντίνο Δανίκα», είπε αρχικά η Δανάη Μιχαλάκη για τον ρόλο της Δρόσως.

Όσον αφορά τον δεύτερο κύκλο και την αλλαγή που συνέβη στο ρόλο της, η Δανάη Μιχαλάκη συμπλήρωσε: «Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη για τη Ρόζα στην Τρούμπα. Μου είχε πει ο Λευτέρης Χαρίτος ότι πρέπει να ξεχάσω ό,τι είχα κάνει τον προηγούμενο χρόνο στη σειρά. Η μεταμόρφωση έπαιρνε ώρα στην αρχή, θυμάμαι είχαν φτιάξει ένα υπέροχο φόρεμα για μένα. Κάπως έτσι άρχισα να τραγουδάω, ενώ δεν μου ήταν πολύ εύκολο, αλλά ο Alex Sid με βοήθησε πολύ».

Δείτε επίσης: Δανάη Μιχαλάκη & Γιώργος Παπαγεωργίου: Ετοιμάζουν τη βάφτιση της κόρης τους - Το όνομα που θα πάρει η μικρή

Όταν η Δανάη Μιχαλάκη σταμάτησε το γύρισμα

Η Δανάη Μιχαλάκη δήλωσε αμέσως μετά: «Θυμάμαι μία σκηνή που δεν μπορούσε να κάνω λήψη από τα γέλια. Ήταν ο Δούκας στο σπίτι των Σταμίρηδων, που έλεγε πως είναι εντάξει να παντρευτεί ο Νικηφόρος με την Ασημίνα. Άκουγα κοιλίτσες να γουργουρίζουν και με έπιασε νευρικό γέλιο, απλά ο σκηνοθέτης με έβγαλε απ' το πλάνο κάποια στιγμή!»

Όσον αφορά τις τηλεοπτικές της αδερφές, η Δανάη Μιχαλάκη κατέληξε λέγοντας: «Με την Μαρία Κίτσου και την Έλλη Τρίγγου φυσικά έχω κρατήσει επαφές, δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο μου στάθηκαν στην πρώτη μου δουλειά και με βοήθησαν. Δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς αυτές. Είναι πολύ σημαντικό να έχω ανθρώπους που με στηρίζουν και με βοηθούν».