Συγκλονίζει η Στέλλα Γεωργιάδου: «Θυμάμαι να μας βομβαρδίζουν και να κρυβόμαστε κάτω από πορτοκαλιές»

«Ακόμη δεν μπορώ να κάτσω κάτω από ένα δέντρο»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Στέλλα Γεωργιάδου: «Θυμάμαι να μας βομβαρδίζουν και να κρυβόμαστε κάτω από πορτοκαλιές»

Η Στέλλα Γεωργιάδου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού. Mεταξύ άλλων η τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε δύσκολα περιστατικά που χρειάστηκε να διαχειριστεί στη δουλειά της, για τις σχέσεις και την απιστία, ενώ μοιράστηκε τραγικές στιγμές της τουρκικής εισβολής που βίωσε.

«Κυκλοφόρησε το καινούργιο μου τραγούδι, «Voodoo», είναι ένα ερωτικό τσιφτετέλι. Έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις, ενώ ήμουν σε ωραίους χώρους, οι προτάσεις που είχα δεν ήταν αυτές που ήθελα, οπότε αναγκάστηκα να πάω να τραγουδήσω και σε κάποιους χώρους που δεν με κάλυπταν ως Στέλλα. Κάποια τραγουδίστρια έβαλε το όνομα μου με μικρότερα γράμματα στη μαρκίζα, αλλά δεν κρατάω κακία, συμβαίνουν αυτά. Η άξια κάθε καλλιτέχνη φαίνεται όταν βγει πάνω στη σκηνή. Εκεί πείσμωσα και έδωσα παραπάνω δύναμη, δεν έφυγα από το σχήμα», είπε αρχικά η Στέλλα Γεωργιάδου.

Δείτε επίσης: Στέλλα Γεωργιάδου: Η φυγή από την Ελλάδα, η φάρμα, οι φιλολογικές σπουδές και η συνεργασία με τον Γιώργο Λάνθιμο

Για τα ευτράπελα πάνω στην πίστα και τους εμμονικούς θαυμαστές, η Στέλλα Γεωργιάδου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Μου έχει σπάσει δόντι από δίσκο με λουλούδια που έπεσε πάνω στο μικρόφωνο και με χτύπησε στο στόμα. Είχα stalker, ένας άνθρωπος όταν σου έχει υπερβολική αδυναμία μπορεί να φτάσει στα άκρα και να σε φέρει σε δύσκολη θέση. Έτυχε πολλές φορές να τελειώνω τη δουλειά και να βλέπω ότι κάποιος με ακολουθεί, οπότε πήγαινα στην αστυνομία».

Η Στέλλα Γεωργιάδου αναφέρθηκε επίσης στον έρωτα και την απιστία λέγοντας: «Ο έρωτας για μένα είναι μία δύναμη, με κάνει να λάμπω. Δεν θα πω μεγάλα λόγια, θα το αφήσω να δείξει, αλλά είμαι πολύ καλά. Όταν πηγαίνω παρακάτω σημαίνει ότι έχει τελειώσει αυτό που έχω, οπότε φροντίζω πρώτα να έχει τελειώσει η προηγούμενη κατάσταση. 100% έχω απατηθεί, το νιώθω, χωρίς να χρειάζεται να ψάξω κινητό».

Η Στέλλα Γεωργιάδου για την εισβολή στην Κύπρο

Κλείνοντας, η Στέλλα Γεωργιάδου μίλησε για την εισβολή στην Κύπρο, που την έχει στιγματίσει: «Σχεδόν όλη η Κύπρος είναι καθηλωμένη με το Famagusta. Ήμουν σε πολύ τρυφερή ηλικία τότε όταν συνέβη αυτό, η αγριότητα χαράζεται για πάντα στη ψυχή σου, δεν φεύγει. Θυμάμαι να μας βομβαρδίζουν και να κρυβόμαστε κάτω από πορτοκαλιές για να μη φαινόμαστε, θυμάμαι τον Πενταδάκτυλο να καίγεται, ένα αεροπλάνο να πέφτει, θυμάμαι τον πόνο της μητέρας μου και την αγκαλιά της για να μας προστατέψει. Ακόμη δεν μπορώ να κάτσω κάτω από ένα δέντρο και να χαρώ τη σκιά του, έχω τον φόβο. Και τώρα στο λέω και ανατριχιάζω».