Στέλλα Γεωργιάδου: Η φυγή από την Ελλάδα, η φάρμα, οι φιλολογικές σπουδές και η συνεργασία με τον Γιώργο Λάνθιμο

Όλα όσα δεν γνωρίζετε για την αγαπημένη τραγουδίστρια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στέλλα Γεωργιάδου: Η φυγή από την Ελλάδα, η φάρμα, οι φιλολογικές σπουδές και η συνεργασία με τον Γιώργο Λάνθιμο

Η Στέλλα Γεωργιάδου, το βράδυ της Δευτέρας 18 Μαρτίου, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, και συζήτησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την απόφασή της να φύγει από την Ελλάδα, να ξεκινήσει κάτι νέο επαγγελματικά με τον αδερφό της στην Κύπρο, την σχέση της με το τραγούδι σήμερα, αλλά και την συνεργασία της με τον Γιώργο Λάνθιμο.

Η συνέντευξη της Στέλλας Γεωργιάδου

«Το 2011 τα παράτησα όλα και έφυγα από την Ελλάδα. Αυτό ξεκίνησε λίγα χρόνια πριν που έβλεπα ότι τα πράγματα με τη δουλειά δεν πήγαιναν και τόσο καλά, ερχόταν μία κρίση, είχα ένα προαίσθημα ουσιαστικά. Το συζητούσα με τον αδελφό μου και μου είπε "Στέλλα άστα τώρα, έχεις κάνει έναν ωραίο κύκλο, μην αγχώνεσαι άλλο με αυτή τη δουλειά, έλα στην Κύπρο να κάνουμε κάτι μαζί". Μου είχε πει αυτή την ιδέα, οπότε έτσι κατέβηκα στην Κύπρο και χτίσαμε αυτή τη φάρμα, η οποία ουσιαστικά είναι ένα πάρκο επισκέψεων, κάνουμε και δεξιώσεις, φεστιβάλ», είπε αρχικά και πρόσθεσε για τον αδερφό της:

«Ξεκίνησε με κάτι γαϊδουράκια που του φέρανε που ήταν εγκαταλελειμμένα, είδε ότι τα αγαπούσε πολύ ο κόσμος και σιγά σιγά αυτό το πράγμα το εξέλιξε. Έχει πολύ επιχειρηματικό μυαλό».

«Έρχονται σχολεία, γκρουπ από όλο τον κόσμο, γίνονται δεξιώσεις, ειδικά το καλοκαίρι γίνεται εκεί ένα πανηγύρι. Δείχνουμε στον κόσμο την αξία του γαϊδουριού. Όταν έχω τις μαύρες μου, κάνουμε τις καλύτερες αγκαλιές», συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης: Στέλλα Γεωργιάδου - «Έγραφαν: ''Δείτε τη πως παραμορφώθηκα από τις πλαστικές και δεν είχα κάνει τίποτα!»

«Εγώ δεν φοβάμαι κανένα τέλος, κάθε τέλος είναι μία πρόκληση για μένα και μία καινούρια αρχή. Η ψυχοθεραπεία μου ήταν η πολλή δουλειά. Τα τελευταία χρόνια, πριν από τρία χρόνια, σπούδασα ελληνική φιλολογία στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Το χρωστούσα στον εαυτό μου, βρήκα την ευκαιρία να το κάνω, και επειδή πάντα δούευα, βρήκα την ευκαιρία να κάνω πολλά ταξίδια και θέλω να επιστρέψω και δισκογραφικά», εξομολογείται στη συνέχεια η Στέλλα Γεωργιάδου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Αν μου ερχόταν μία πολύ καλή πρόταση, θα το σκεφτόμουν σοβαρά να επιστρέψω. Την επιθυμώ αυτή η λάμψη. Η τελευταία μου μεγάλη συνεργασία σε μαγαζί, αν δεν κάνω λάθος, ήταν στην Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη με τον αγαπημένο Βασίλη Καρρά και την Άντζελα Δημητρίου και ήταν φανταστικά», παραδέχεται η τραγουδίστρια.

«Συνεργάστηκα με τον Γιώργο Λάνθιμο στο Τώρα Μου Μιλάει, για το τρίτο του βιντεοκλίπ, αλλά δεν έβαζε το όνομά του τότε. Είχε γράψει "σκηνοθεσία νούμερο 3". Ήταν το τρίτο και τελευταίο βιντεοκλίπ νομίζω που έκανε. Είχαν γίνει όλα πάρα πολύ γρήγορα, χωρίς καμία ταλαιπωρία, σε ένα green box, και δεν ήξερα πώς θα έβγαινε το αποτέλεσμα. Δεν φαινόταν κάτι το ιδιαίτερο, αλλά έχει τη χαρά, τη δροσιά και ακόμα και σήμερα φαίνεται πολύ φρέσκο. Δεν έχουμε ξαναμιλήσει από τότε, αλλά παρακολουθώ όλες τις ταινίες του. Έχω να το λέω ότι συνεργαστήκαμε», περιέγραψε αμέσως μετά η Στέλλα Γεωργιάδου.

Δείτε επίσης: «Τον βρήκαν νεκρό δύο μέρες μετά! Δίπλα του ήταν το αγαπημένο του σκυλάκι και περίμενε» - Συντετριμμένη η Στέλλα Γεωργιάδου με τον θάνατο του κολλητού της, Τόλη Σκουλαριώτη