Ανδρέας Μικρούτσικος: «Τα φιλιά μου στην Βίκυ Σταυροπούλου» - Η ατάκα όλο νόημα μετά την συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου για την Δανάη Μπάρκα

"Πάγωσε" η Φαίη Σκορδά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Τα φιλιά μου στην Βίκυ Σταυροπούλου» - Η ατάκα όλο νόημα μετά την συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου για την Δανάη Μπάρκα

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Fays Time παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά την είδηση πως θα βρίσκεται στο ριάλιτι TV Queens μέσα από τη συχνότητα του OPEN. Ο παρουσιαστής σχολίασε όλες τις τελευταίες τηλεοπτικές εξελίξεις, ενώ άφησε στο τέλος και την... ατάκα του!

«Οριστικοποιήθηκαν οι κουβέντες θα είμαι στο TV Queens. Αρχές του άλλου μήνα θα είμαστε στον αέρα. Θα είμαι μέσα σε όλα αλλά όχι καθηγητής. Θα είμαι ένα είδος διευθυντή σχολής. Είπα αμέσως το ναι γνωρίζοντας τους όρους. Συμφωνήσαμε ότι τα πράγματα γίνονται με έναν τρόπο όταν είναι reality show. Το πιο πιθανό είναι η Ιωάννα Μαλέσκου να είναι παρουσιάστρια. Οι απόψεις μου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχουν διαδοθεί στα όρια της μήνυσης. Δεν θα υπάρχει κριτική επιτροπή. Πολλοί πιστεύουν ότι ήρθα να τους πάρω τη θέση. Όταν δεν μπορώ να εκφράσω τον εαυτό μου αποχωρώ. Το TV Queens είναι ένας από τους λόγους που αποχώρησα από την καθημερινή εκπομπή», είπε αρχικά για τα επόμενα τηλεοπτικά του βήμα στην τηλεόραση.

«Δεν έχω συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν», ανέφερε στην συνέχεια για την νέα χρονιά.

«Για την συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα είναι τρομακτικό να λέγονται τα πράγματα όπως λέγονται» - δείτε την συνέντευξη εδώ με τις εντάσεις που είχε με την Νίκη Λυμπεράκη.

Η ατάκα του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Βίκυ Σταυροπούλου

Στο τέλος ωστόσο, θέλησε να αφήσει την ατάκα του - που θα σχολιαστεί - μετά την συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου για την Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, όπου πολλοί λένε πως άφησε αιχμή για την Βίκυ Σταυροπούλου.

«Εγώ νόμιζα ότι θα με ρωτάγατε για την συνέντευξη που έδωσε η Κατερίνα στην προκάτοχο και η προκάτοχός στην Κατερίνα, ποια είναι η γνώμη μου. Όχι; Από ποιο κανάλι είστε;. Από τον ΣΚΑΙ; Μπράβο συμπαράσταση ο ΣΚΑΙ. Να είστε καλά, γεια σας. Α! Θέλω κλείνοντας να στείλω την αγάπη μου και την χαρά μου, φιλάκια στην Βίκυ Σταυροπούλου», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Καινούργιου: Κόλαφος κατά του Μικρούτσικου - «Σήμερα επέλεξαν οι συνεργάτες μου να μην έρθει για την ψυχική μου υγεία»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπάρχει ο σεβασμός» - ''Κατακεραύνωσε'' Κατερίνα Καινούργιου και Super Κατερίνα

Κατερίνα Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν θα του έλεγα ποτέ να μην πει κάτι επειδή είμαι παρουσιάστρια! Κάθομαι στο ένα πόδι μαζί του»

Αντρέας Μικρούτσικος: «Αν η Ελένη έκανε 25%, θα συνέχιζε! Tο κανάλι θέλει κάποια...»

Βίκυ Σταυροπούλου & Δέσποινα Βανδή: «Μας έκαναν έκπληξη οι τσουπρίτσες» - Οι κόρες τους συναντήθηκαν στο Λονδίνο

Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση στα «καρφιά» της Κατερίνας Καινούργιου για τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου

Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθαρίζει για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Είναι η ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης! Οι εντάσεις μας είναι...»

Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με δημοσίευμα που τον θέλει νεκρό σε τροχαίο - «Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που το έβγαλε...»