Κατερίνα Γερονικολού: «Με τον Γιάννη δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα γιατί δεν...» - Η αποκάλυψη για την κόρη του

Όσα είπε για το Σαν ψέμα και το #Μetoo

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε καλεσμένη στην «Super Κατερίνα», όπου αναφέρθηκε στην επικείμενη σειρά «Από Σμύρνη Σαλονίκη», στην ιδιαίτερη σχέση της με τη Μιμή Ντενίση, ενώ απάντησε στην πιθανότητα του γάμου με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Παράλληλα έκανε ξεκαθάρισμα για ορισμένες δηλώσεις αναφορικά με το #Metoo, αναφέρθηκε στη νέα σειρά του OPEN, «Σαν Ψέμα», στην οποία και πρωταγωνιστεί και δέχτηκε έκπληξη από την τηλεοπτική της κόρη, Αλεξάνδρα.

«Το έχουμε πει ότι θέλουμε να είναι η Μιμή Ντενίση κουμπάρα μας αν υπάρξει γάμος. Μετά από κάποια χρόνια είσαι πολλά για τον άλλον. Μένουμε στο ίδιο σπίτι, μοιραζόμαστε τα πάντα, είμαστε οικογένεια και φίλοι. Αν έχω λίγο χρόνο μέσα στην ημέρα και ένα τηλεφώνημα να κάνω, θα πάρω τον Γιάννη», είπε αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού.

Για να συμπληρώσει: «Αυτό που μου αρέσει σε αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι δεν προσποιείται ποτέ. Είναι πάντα αυθεντικός, αληθινός, ξέρεις ποιος είναι. Δεν κοροϊδεύει, θα χαμογελάσει όταν θέλει να χαμογελάσει. Δεν χρειάζεται να κάνω υποθέσεις, δεν είναι μυστηριώδης, όσο και αν φαίνεται έτσι. Εκφράζεται για ό,τι του συμβαίνει και αυτό είναι πολύ ξεκούραστο».

Δείτε επίσης: Κατερίνα Γερονικολού – Αποκλειστικό: Δείτε τη να κάνει πρόβα νυφικού!

Η Κατερίνα Γερονικολού για τον γάμο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Όσον αφορά τους λόγους που ακόμα δεν έχουν παντρευτεί, η Κατερίνα Γερονικολού τόνισε: «Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμη γιατί δεν είναι στις ανάγκες μας να παντρευτούμε. Ο Γιάννης έχει ήδη παντρευτεί οπότε το έχει κάνει. Εμένα με απασχολούν άλλα πράγματα. Ο γάμος, πέρα από ένα όμορφο πάρτι, δεν θα μου προσέφερε κάτι άλλο στην καθημερινότητά μου. Είμαστε σαν παντρεμένοι».

Σχετικά με το #Metoo ανέφερε ότι: «Ξεκίνησε με μια σοβαρότητα. Η απήχηση που είχε θα παίξει ρόλο τα επόμενα χρόνια. Οι γυναίκες αρχίζουμε να μιλάμε. Οι επαγγελματικές συνθήκες έχουν αρχίσει να γίνεται λίγο καλύτερες. Εμείς τώρα πλάθουμε συνειδήσεις και γενιές. Τα πρόσωπα θα ξεχαστούν σε 10 χρόνια, όμως οι διεκδικήσεις πάνω στην αξιοπρέπεια και τον σεβασμό θα εξακολουθήσουν να ισχύουν. Μπορεί να ειπώθηκαν και ψέματα, αν ειπώθηκαν 10 αλήθειες και ένα ψέμα, θα μείνω στις αλήθειες. Έχουμε την τάση να ξεχειλώνουμε τα πράγματα. Με φοβίζει ότι κάτι που μπορεί να ξεκινήσει με αγνές προθέσεις, ξαφνικά καταλήγει ως και trash».

Τέλος δέχτηκε έκπληξη στον αέρα από την τηλεοπτική της κόρη, την μικρή Αλεξάνδρα. Η Κατερίνα Γερονικολού δήλωσε για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα: «Το έχω αφήσει στην τύχη. Αγαπάω τα παιδιά, έχω πολλά βαφτιστήρια και την κόρη του Γιάννη στη ζωή μου, Θα δείξει».