Ελένη Τσολάκη: «Δεν έγινε ποτέ αυτή η συνεργασία αλλά μπορεί να τα πούμε στην Ευρωβουλή»

Πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της και η παρουσιάστρια αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Ελένη Τσολάκη υποδέχτηκε τον Νάσο Παπαργυρόπουλο στην εκπομπή της «Πρωινό Σουσού». Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εξέθεσε τις απόψεις του ζωντανά, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ιστορία, όταν η οικογένειά του χτυπήθηκε από την οικονομική κρίση.

«Πρέπει να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν μπορώ να αρνηθώ ότι γεννήθηκα σε μια οικογένεια που ήταν πιο εύπορη. Έχει γίνει μια λάθος σύνδεση, όταν μιλάνε για την οικογένειά μου είναι σαν ακούω να λένε για τον Αριστοτέλη Ωνάση ή τον Βαρδινογιάννη. Ήμασταν ευπρεπείς, μπορούσαμε να ζούμε καλά, αλλά μέχρι εκεί. Είμαι ένα παράδειγμα της κρίσης στην Ελλάδα», είπε αρχικά ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στην Ελένη Τσολάκη.

Και συμπλήρωσε: «Η οικογένεια μου είχε κέντρα διασκέδασης και εστιατόρια, όταν οι άλλοι είχαν χρήματα, είχαμε και εμείς. Όταν κόπηκαν τα χρήματα από τους άλλους, κόπηκαν και σε εμάς και εγώ έφτασα στα 25 μου “από τα σαλόνια στα αλώνια”. Αυτό μου έκανε καλό, ψήθηκα, έφυγα από την Ελλάδα και έκανα άλλες δουλειές. Εδώ δεν υπήρχε μέλλον, δεν μας είχε μείνει κάτι».

Δείτε επίσης: Ελένη Τσολάκη για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα: «Το έχω ζήσει! Είναι ιδιαίτερα ψυχοφθόρο...»

Η αποκάλυψη της Ελένης Τσολάκη για τη συνεργασία της με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο

Στο κλείσιμο της κουβέντας τους, η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της μεταξύ τους συνεργασίας, που ήταν να πραγματοποιηθεί το 2015, αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ τελικά εξαιτίας των capital controls.

«Θα σας πω πώς γνωριστήκαμε με τον Νάσο, που τον εκτιμώ πάρα πολύ. Μία χρονιά, πριν επιβληθούν τα capital controls στην Ελλάδα, ήταν να κάνουμε την καλοκαιρινή εκπομπή με τον Δημήτρη Παπανώτα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελένη Τσολάκη.

Για να συνεχίσει για το άδοξο τέλος της (τότε) τηλεοπτικής τους συνάντησης: «Κάναμε τις οντισιόν, έρχεται ο Νάσος, προχωράμε κανονικά και με παίρνουν Παρασκευή βράδυ τηλέφωνο από το κανάλι και μου λένε: “Έχουν επιβληθεί capital controls σε όλη τη χώρα, σταματάνε όλα, δεν μπορούμε να πληρώσουμε τους ανθρώπους, παύει η εκπομπή”».

Η Ελένη Τσολάκη τον αποχαιρέτησε ευχόμενη καλή επιτυχία: «Δεν έγινε ποτέ αυτή η συνεργασία αλλά μπορεί να τα πούμε στην Ευρωβουλή».