Κατερίνα Ζαρίφη για το πρόωρο τέλος της Μελέτη και του Mega Καλημέρα: «Θεωρώ ότι η λέξη κόψιμο είναι όπως λέμε...»

«Δν έχουμε σταθερότητα, λέμε να βγει η σεζόν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη για το πρόωρο τέλος της Μελέτη και του Mega Καλημέρα: «Θεωρώ ότι η λέξη κόψιμο είναι όπως λέμε...»

Η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε και επίσημα την Παρασκευή 5/4 μέσα από το πλατό του Mega πως ανακοινώνεται πρόωρα στη 1η Μαΐου η εκπομπή της Mega Καλημέρα (δείτε εδώ όλα όσα είπε η παρουσιάστρια).

Στη συνέχεια, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής εκπομπής η παρουσιάστρια παραχώρησε ζωντανά δηλώσεις στους ρεπόρτερς, που την περίμεναν έξω από το στούντιο - λύνοντας έτσι πολλές απορίες.

Όλοι οι συνάδελφοι της Μελέτη αναφέρθηκαν από τις εκπομπές τους στην ξαφνική αυτή ανακοίνωση. Με τη σειρά της λοιπόν και η Κατερίνα Ζαρίφη μέσα από την Οδό Ζαρίφη παρέθεσε την γνώμη της σχετικά με την παραπάνω τηλεοπτική εξέλιξη.

Τα σχόλια της Κατερίνας Ζαρίφη για την Ελεονώρα Μελέτη και το Mega

«Καταρχάς φαίνεται ότι είναι σε μια συγκινησιακή φόρτιση και την καταλαβαίνω. Θεωρώ ότι η λέξη κόψιμο για εμένα είναι όπως λέμε αρνητικά τη λέξη πανελίστας. Η λέξη κόψιμο δεν αρμόζει στη συγκεκριμένη κατάσταση. Η εκπομπή θα ολοκληρωθεί 1η Μαϊου, συνήθως λέμε ότι μια εκπομπή κόβεται είναι όταν λέμε στον πρώτο, δεύτερο μήνα.

Το ότι ολοκληρώνεται μια εκπομπή σημαίνει ότι ήταν κακή; Ή ότι αυτοί που συμμετείχαν ήταν κακοί; Για εμένα στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχύει ρε παιδιά. Μιλάμε για μια πολύ καλή παρουσιάστρια με πολύ καλούς συνεργάτες και ένα ωραίο προϊόν που μπήκε δυνατά στην αρένα.

Αν ο προγραμματισμός είναι σε σχέση με το να ενισχύσουμε την ενημέρωση μπορεί να συμβεί ακόμα και σε εμάς. Θυμάστε, όταν παλαιότερα λέγαμε ότι ξεκινάμε και θα τα πάμε τρένο. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε σταθερότητα, λέμε να βγει η σεζόν. Αυτός είναι ο στόχος. Κάποια προϊόντα έχουν ξεχωρίσει και πρέπει να δώσουμε τα εύσημα», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Ζαρίφη.