Θοδωρής Ρακιτζής: Η απάντηση στο ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη: «Οι δικές μου πληροφορίες είναι εκ των έσω, δεν τις έβγαλα από το μυαλό μου! Πρέπει να κοιτάξει γύρω της»

Σούσουρο μετά την ανακοίνωση για το Mega Καλημέρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Θοδωρής Ρακιτζής: Η απάντηση στο ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη: «Οι δικές μου πληροφορίες είναι εκ των έσω, δεν τις έβγαλα από το μυαλό μου! Πρέπει να κοιτάξει γύρω της»

Μεγάλο σούσουρο έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες εξαιτίας της ανακοίνωσης της Ελεονώρας Μελέτη για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα, ιδιαίτερα μετά το ρεπορτάζ του Θοδωρή Ρακιτζή, ο οποίος ανέφερε πως μετά την συνάντησή της με τον διευθυντή του καναλιού, η ίδια εξαφανίστηκε.

Η παρουσιάστρια μίλησε στα κανάλια και ξέσπασε γι' αυτό, διαψεύδοντας την παραπάνω είδηση (δείτε εδώ όλα όσα είπε), γι' αυτό και ο δημοσιογράφος βγήκε λίγο αργότερα στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, ώστε να εξηγήσει τι συνέβη.

Η απάντηση του Θοδωρή Ρακιτζή στην Ελεονώρα Μελέτη μετά το ξέσπασμά της

«Αυτό που ενόχλησε πάρα πολύ την Ελεονώρα Μελέτη είναι αυτό το "1 συν 1" που ήταν λάθος σαν timing. Αλλά αυτό που την ενόχλησε περισσότερο από το δικό μου ρεπορτάζ είναι ότι μιλούσα χθες με πάρα πολύ κόσμο και μου είπαν ότι αμέσως μετά το τέλος της ανακοίνωσης από τον διευθυντή ότι διακόπτεται η εκπομπή, έφυγε, εξαφανίστηκε. Η ίδια δήλωσε ότι είχε πάει στον διευθυντή και μιλούσε και μετά μίλησε με τα παιδιά. Εμένα οι δικές μου πληροφορίες ήταν αυτές. Εγώ το πίστεψα αυτό και νομίζω ότι εν τέλει έτσι ήταν, γιατί με το που μπήκε στο γραφείο του διευθυντή, μετά εξαφανίστηκε», είπε αρχικά ο Θοδωρής Ρακιτζής και η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο για να διαβάσει ένα μήνυμα που έλαβε, το οποίο έγραφε:

«Την ζήτησε ιδιαιτέρως ο κ. Σούσουλας, γι' αυτό και έφυγε από το γραφείο. Μετά μίλησε με όλα τα παιδιά και η αγάπη τους ήταν συγκλονιστική. Και στην κουβέντα με τον κ. Σούσουλα, η Ελεονώρα απαίτησε να πληρωθούν όλοι οι συνεργάτες της».

«Οι δικές μου πληροφορίες είναι εκ των έσω. Δεν τις έβγαλα από το μυαλό μου. Για εμένα αυτό που έκανε η Ελεονώρα ήταν πολύ σημαντικό και μπράβο της, της βγάζω το καπέλο, όμως το δικό μου ρεπορτάζ ήταν αυτό. Διαψεύδεται από τη δική σας πλευρά και χαίρομαι πάρα πολύ. Βέβαια, εγώ πιστεύω ότι πρέπει να κοιτάξει γύρω της», τόνισε κλείνοντας ο Θοδωρής Ρακιτζής.

Δείτε επίσης: Χείμαρρος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το Mega Καλημέρα: «Δεν την κλαίω την Ελεονώρα Μελέτη! Τι ανάγκη έχει; Να λέμε αλήθειες...»