Λαβίνια Σταθάκη: «Το έπαθε ούσα έγκυος στον γιο μας» - Συγκλονίζει ο σύζυγός της για τη μάχη που έδωσε με σπάνια μορφή καρκίνου

«Θέλω να πιστεύω ότι έχει πάει στη γειτονιά των αγγέλων»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
laviniastathaki - instagram
laviniastathaki - instagram

Την Πέμπτη 4/4 έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση θανάτου της Λαβίνιας Σταθάκη μέσα από συγκινητικές αναρτήσεις στα social media. Η γνωστή fashion και beauty edittor, μητέρα τριών παιδιών έχασε τη μάχη που έδινε αθόρυβα με τον καρκίνο.

Ανατρέχοντας κανείς στις αναρτήσεις του λογαριασμού της στο instagram δε θα αντιληφθεί, πως η γυναίκα αντιμετώπιζε εδώ και μερικά χρόνια έναν τόσο σημαντικό και επίπονο πρόβλημα υγείας.

Ο σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της μίλησε την Παρασκευή 5/4 στην εκπομπή T-live εξηγώντας, πως η Λαβίνια πάλεψε γενναία με έναν ιδιαίτερο τύπο καρκίνου, που εμφανίζεται συνήθως σε εγκυμονούσες γυναίκες.

Οι δηλώσεις του συζύγου της Λαβίνιας Σταθάκη για τη μάχη με τον καρκίνο

«Άφησε την τελευταία της πνοή πριν από περίπου δύο ημέρες, το πρωί της Τετάρτης, σε δημόσιο νοσοκομείο στον Άγιο Σάββα. Πάλεψε πάρα πολύ και θέλω να πιστεύω ότι έχει πάει στη γειτονιά των αγγέλων. Τα τελευταία 6 χρόνια της ζωής της ήταν τα καλύτερα της δικής μου.

Έπασχε από ένα τύπο καρκίνου, που λέγεται τριπλά αρνητικός. Είναι ένας τύπος, που εμφανίζεται συνήθως σε έγκυες γυναίκες. Η Λαβίνια το έπαθε ούσα έγκυος στον γιο μας, στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της στον 8ο μήνα. Ουσιαστικά γεννήθηκε πρόωρα ο μπέμπης για να ξεκινήσει τη θεραπεία της. Δεν το χαρήκαμε, αλλά πήγαμε τουλάχιστον να δώσουμε τη μάχη μας χωρίς να σκεφτόμαστε κάτι.

Είναι ένας εξαιρετικά δυνατός τύπος καρκίνου. Το νεαρό της ηλικίας της δε βοηθούσε. Ήταν 36, όταν συνέβη αυτό. Υπήρχαν πολύ λίγα φάρμακα για να το πολεμήσεις. Δεν ήθελε ποτέ να εμφανίζεται ως ένας άνθρωπος που είναι άρρωστος, πάντα πρόσεχε την εμφάνισή της. Ήταν μία λαμπερή και όμορφη γυναίκα. Δεν ήθελε να μιζεριάζει, δεν ήθελε να φαίνεται άρρωστη μολονότι υπέφερε.

Η γενναιότητα της με είχε συγκλονίσει μπροστά σε κάτι, που τη θέρισε. Ήταν τόση η θέληση της να ζήσει. Πήγαμε ταξίδια με τα παιδιά μας, ήθελε πολύ να ζήσει. Μπήκε στη διαδικασία να μιλήσει με τον πρώην σύζυγό της για να μπορέσουμε να συνεργαστούμε για το καλό των τριών παιδιών, που έχουμε. Να βρούμε ένα καινούργιο πλαίσιο για να μεγαλώνουν τα παιδιά ως αδέρφια», είπε ο σύζυγός της γυναίκας.