Ρούλα Κορομηλά: «Δε θα μπορούσα να πορευτώ καλά αν δε είχα τον...» - Ο άντρας που στήριξε την παρουσιάστρια στα δύσκολα της

Τον ευχαρίστησε δημόσια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Πέμπτης 4/4 η Ρούλα Κορομηλά έδωσε το παρών σε τιμητική εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκαν και τηλεοπτικές κάμερες. Όσα είπε η γνωστή παρουσιάστρια προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 5/4 στο Mega Καλημέρα.

Πιο αναλυτικά, ο Δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού πραγματοποίησαν εκδήλωση προς τιμήν σημαντικών προσωπικοτήτων του αθλητικού και του καλλιτεχνικού χώρου σε αναγνώριση της προσφοράς τους στο νησί.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν η Ρούλα Κορομηλά, ο Βαγγέλης Περρής και ο Γιώργος Πρίντεζης. Οι δύο πρώτοι μάλιστα έχουν να θυμούνται πολλά από στιγμές που έχουν ζήσει στο νησί - εξιστορώντας κάποιες από αυτές στο Mega Καλημέρα.

Δείτε επίσης: Πρόωρο τέλος για το Σπίτι με το Mega - Τι συμβαίνει με Ρούλα Κορομηλά και Μιχάλη Χατζηγιάννη;

Τα λόγια αγάπης της Ρούλας Κορομηλά για τον Βαγγέλη Περρή

«Έχουν περάσει από το 1995 τόσα χρόνια και παρ' όλα αυτά οι μνήμες είναι τόσο έντονες, που εγώ είμαι βαθύτατα συγκινημένη. Ξαναείδα τον αγαπημένο μου Βαγγέλη Περρή, με τον οποίο μοιραστήκαμε μεγάλες επιτυχίες, πολλά προσωπικά θέματα. Είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Νομίζω, πως αν δεν είχα τον Βαγγέλη - και εξομολογούμαι - δε θα μπορούσα να πορευτώ καλά επί εποχή Bravo και στο Ciao Αντ1.

Είναι τιμητικό, που βρίσκονται δίπλα στον Γιώργο, που είναι ένα είδωλο και ένας σπουδαίος αθλητής. Είναι ιδιαίτερα τιμητική η βραδιά και θέλω να την αφιερώσω σε όλους τους ανθρώπους, που από το 1995 για έξι χρονιές πηγαίναμε συνέχεια και παρουσιάζαμε το πρόγραμμα στη Σύρο. Φυσικά να ευχαριστήσω τον κόσμο στη Σύρο, που με θεωρεί δικό τους κορίτσι», είπε η Ρούλα Κορομηλά.