Πρόωρο τέλος για το Σπίτι με το Mega - Τι συμβαίνει με Ρούλα Κορομηλά και Μιχάλη Χατζηγιάννη;

Ο λόγος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρόωρο τέλος για το Σπίτι με το Mega - Τι συμβαίνει με Ρούλα Κορομηλά και Μιχάλη Χατζηγιάννη;

Αυλαία ρίχνει η μουσική εκπομπή Σπίτι με το Mega. Σύμφωνα με το Ηappy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου τα γυρίσματα σταμάτησαν και οι κάμερες ξεστήθηκαν από το πλατό το οποίο πλέον είναι άδειο και για φέτος δεν θα γίνει κανένα άλλο γύρισμα.

Ο λόγος που κόβεται το Σπίτι με το Mega

Όπως μετέφερε η δημοσιογράφος ο λόγος που η εκπομπή σταματάει δεν είναι τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης αλλά το γεγονός πως δεν μπορούν να βρεθούν τραγουδιστές για τα επεισόδια. Βέβαια, υπάρχει ακόμα ένα επεισόδιο που δεν έχει προβληθεί και σε αυτό θα τραγουδήσει η Κατερίνα Λιόλιου.

«Οι τραγουδιστές πλέον έχουν τα social τους και δεν καίγονται να πάνε σε μια εκπομπή» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αυτό σημαίνει πως Ρούλα Κορομηλά και Μιχάλης Χατζηγιάννης σύντομα θα μας αποχαιρετήσουν.

Οι σχέσεις Κορομηλά - Χατζηγιάννη

«Ο Μιχάλης είναι μια προσωπικότητα με πολλά αξιοθαύμαστα χαρακτηριστικά. Εντυπωσιακό είναι ότι και οι δυο έχουμε γευθεί επιτυχίες και συνυπάρχουμε γλυκά και αρμονικά με σεβασμό» δήλωσε για τον Χατζηγιάννη και την συμπαρουσίαση του στο Σπίτι με το Mega ενώ για τα σχόλια ότι βλέπουμε έναν τραγουδιστή βλέπουμε στη θέση του παρουσιαστή είπε «Και γιατί βλέπουμε άλλους στη θέση του παρουσιαστή; Η τηλεόραση χωράει όλο τον κόσμο. Γιατί “όχι” ένας τραγουδιστής και “ναι” κάποιος άλλος;», έχει πει η Ρούλα Κορομηλά σε συνέντευξη της για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.