Συζητήθηκε έντονα στους διαδρόμους του Mega - Τι συμβαίνει με τη Ρούλα Κορομηλά

Η τηλεθέαση για το Σπίτι με τo Mega

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ρούλα Κορομηλά δε διανοείται να αφήσει την τηλεόραση, καθώς ο χώρος των μέσων αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αγάπες της! Μπορεί να μην έχει - όπως παλιά - καθημερινή παρουσία, ωστόσο υπάρχει στον ευρύτερο κύκλο και στα στούντιο.

Το Σπίτι με το Mega αποτελεί ένα μουσικό πρόγραμμα, που η παρουσιάστρια έχει αγαπήσει και αναμφίβολα έχει τη σφραγίδα της. Φέτος μάλιστα τη βλέπουμε και πάλι στο τιμόνι της παρουσίασης μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο πλευρό της.

Δείτε επίσης: «Έχω φάει τόσο ξύλο! Έκλαιγα στα καμαρίνια, υπέφερα» - Η σπάνια εξομολόγηση της Ρούλας Κορομηλά για το bullying που έχει βιώσει στην καριέρα της

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου 2/3 η εκπομπή μας θύμισε τα καλύτερα τραγούδια που ακούγονταν στις μπουάτ, τα πάρτι, τα φεστιβάλ, το θέατρο και τον κινηματογράφο. Στο πλατό παρευρέθηκε μεταξύ άλλων ο Μάκης Δελαπόρτας, ο μετρ του είδους.

Πως τα πήγε σε νούμερα τηλεθέασης 2/3 η Ρούλα Κορομηλά και το Σπίτι με το Mega

Το Σαββατόβραδο λοιπόν έγινε ένα ταξίδι στον χρόνο. Αγαπημένοι τραγουδιστές που πρωταγωνίστησαν στα 60’s αλλά και νεότεροι ερμήνευσαν μεγάλες επιτυχίες της δεκαετίας εκείνης. Μάλιστα ακούστηκαν πολλά διαχρονικά τραγούδια με γνώριμους στίχους που είναι σαν να γράφτηκαν σήμερα: «Αν θυμηθείς τ' όνειρό μου», «Όλα δικά σου μάτια μου», «Έχω απόψε ραντεβού», «Όνειρο απατηλό», «Θα πιω απόψε το φεγγάρι», «Το κορίτσι του Μάη», «Το άγαλμα», και άλλα πολλά.

Το κοινό από τη μεριά του φαίνεται να μην έδειξε την ίδια αγάπη, που συνηθίζει να δείχνει στο Σπίτι με το Mega με βάση τον πίνακα και τα νούμερα τηλεθέασης, που πήραμε στα χέρια μας. Η εκπομπή έφτασε συνολικά στο 5,8% (8,1 6,9 6,9 7,4 7,2 5,8 4,5 4,1 4,5 4,2 5,1 5,7 5 6,6 4,8).

Prime Time

  • ALPHA: Just the 2 of us 10,1
  • ΑΝΤ1: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος 13,1
  • ΑΝΤ1: 5Χ5 SPECIAL 9,7
  • OPEN: BEYOND THE LAW 4,1
  • STAR: SUPERMAN: H Επιστροφή 10.9
  • ΣΚΑΙ: Σάββατο με φίλους 6,9
  • MEGA: Απαράδεκτοι (Ε) 12,9 - 13,9
  • MEGA: Σπίτι με το Mega 5,8

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.