Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Δεν είχα επιτυχία σαν εραστής! Ήμουν...» - Η σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή

Η ηλικία που έφυγε οριστικά από το σπίτι των γονιών του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Δεν είχα επιτυχία σαν εραστής! Ήμουν...» - Η σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 5 Απριλίου, βρέθηκε ως καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής της ΕΡΤ, Στούντιο 4, και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, για την καριέρα του, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Ο ηθοποιός, συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ως παιδί ήταν ήσυχος σε γενικές γραμμές και έδειχνε από πολύ μικρός την αγάπη του για το θέατρο. Προσπαθούσε, μάλιστα, να πείθει τους φίλους του να παίζουν σε παραστάσεις, λέγοντάς τους πως τα κορίτσια θα τους κοιτούσαν και θα "έλιωναν".

Οι δηλώσεις του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου

Τότε, λοιπόν, ρωτήθηκε εάν και ο ίδιος είχε πολλές κατακτήσεις και απάντησε: «Δεν είχα επιτυχία σαν εραστής. Το έχανα πάντα... Ήμουν ρομαντικός, δεν περνούσε, περνούσε στις ρομαντικές, που δεν ήταν συνήθως όμορφες, δεν ήθελες κι εσύ σε μικρή ηλικία. Τότε δεν ήμασταν της εξωτερικής εμφάνισης, μετά μεγαλώσαμε, ωριμάσαμε και καταλάβαμε» (δείτε εδώ την σύζυγό του και την ερωτική του εξομολόγηση για εκείνη).

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε για την υποκριτική: «Δεν ήθελα να βγάλω το ψωμί μου από το θέατρο. Δούλευα παράλληλα σε άλλες δουλειές. Αυτές οι δουλειές είναι για να βγάζω το ψωμί μου, αυτή η δουλειά είναι για να μαγεύομαι και να προσπαθώ να μαγεύω» και πρόσθεσε πως είχε βάλει όριο μέχρι τα 30 του να προσπαθήσει και να δει εάν μπορεί να βγάλει χρήματα από το θέατρο, διαφορετικά θα έκανε κάτι άλλο. Εν τέλει στα 29 του ήρθαν τα "Εγκλήματα" και η τεράστια επιτυχία. Τότε είναι που έφυγε και από το σπίτι του.

Δείτε επίσης: "Χωμένο" μέσα στα βουνά - Διώροφο με τζάκι, τεράστιο κήπο και θέα πράσινο το εξοχικό σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στις Μηλιές