Με ''δανεικό'' σκάφος φέτος ο Γιώργος Λιάγκας - Τι συνέβη με το πλεούμενο του παρουσιαστή;

Η αποκάλυψή του στον αέρα του Πρωινού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε μια υπόσχεση την Παρασκευή 5/4 στους συνεργάτες του από το Πρωινό, μετά την προβολή των δηλώσεων του Ηλία Ψινάκη στο αεροδρόμιο. Ο γνωστός manager τόνισε, πως πετούσε για Γαλλία, όπου και θα γιορτάσει με καλούς φίλους τα φετινά γενέθλιά του.

Με τη σειρά του λοιπόν, ο παρουσιαστής έκανε γνωστά τα δικά του σχέδια για την ημέρα των γενεθλίων του. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει σκοπό να βρεθεί εκτός Ελλάδος, ωστόσο τα πλάνα του είναι να γιορτάσει στη θάλασσα, που αποτελεί μεγάλη του αγάπη.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας καλεσμένοι του θα είναι οι συνεργάτες του από το Πρωινό, τους οποίους έχει σκοπό να κάνει βόλτα στα νερά του κυκλαδίτικου πελάγους με το σκάφος που θα νοικιάσει, καθώς αποκάλυψε πως φέτος δεν έχει δικό του (δείτε εδώ το σπίτι του στα Νότια Προάστια).

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για το σκάφος του

«Στα γενέθλιά μου θα σας βάλω στο φουσκωτό - δεν έχω βέβαια δικό μου φουσκωτό φέτος, θα νοικιάσω ένα - να σας πάω κάπου Σαββατοκύριακο. Στη Τζιά, δικές μου οι βενζίνες», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Γιώργος Λιάγκας - Σκάφος

Η ανάρτηση του με μαγιό από την Τήνο

Στην Τήνο πέρασε το τριήμερο της 25ης Μαρτίου ο Γιώργος Λιάγκας και με αφορμή τον καλό καιρό των προηγούμενων ημερών, αποφάσισε να βάλει το μαγιό του και να κάνει ορισμένες εξορμήσεις στην παραλία.

Πρόκειται για το αγαπημένο νησί του παρουσιαστή της εκπομπής «Το Πρωινό», και δεν είναι τυχαίο ότι διατηρεί εξοχική κατοικία εκεί, την οποία και επισκέπτεται όποτε του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Αυτές δεν είναι οι πρώτες βουτιές της χρονιάς για τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς δεν σταματά ούτε τον χειμώνα τις επισκέψεις στη θάλασσα. Έχει δηλώσει εδώ και χρόνια πόσο λατρεύει την χειμερινή κολύμβηση και τα θαλάσσια σπορ, έχοντας συχνά για παρέα τους γιους του, Γιάννη και Δημήτρη, που κληρονόμησαν την αγάπη του για το υγρό στοιχείο.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του με μαγιό από την παραλία «Κολυμπήθρα». Σε αυτή κρατούσε ένα πανύψηλο καλάμι και αναρωτιόταν πόσο δύσκολο είναι να μην το «καβαλήσει» κάνεις…

«"Ο ναυαγός ή Η αέναη προσπάθεια να μην το… καβαλήσεις", και είναι και μεγάλο. Τήνος νησάρα, ειδικά τώρα… ΥΓ: κάντε μια υπέρβαση και μην αρχίσετε τις εξυπνάδες», έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Λιάγκας. Από τα πρώτα λεπτά τα likes έγιναν χιλιάδες ενώ ακολούθησαν και πολλά χιουμοριστικά σχόλια για τον παρουσιαστή.