Σάββας Πούμπουρας: «Αλεπουδιάρηδες!» - ''Έκλεισε'' πολλά στόματα με την ανάρτησή του για την Ελεονώρα Μελέτη

«Να 'χαμε να λέγαμε και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε τέλος στις φήμες και στα ρεπορτάζ που αφορούν τελευταία στο μέλλον της εκπομπής της, Mega Καλημέρα - ανακοινώνοντας η ίδια την Παρασκευή 5/4, πως η εκπομπή ολοκληρώνεται πρόωρα την 1η Μαΐου.

Πολλά πρόσωπα από τον χώρο των μέσων έσπευσαν να μιλήσουν για την παρουσιάστρια και τον τρόπο, που χειρίστηκε την τελευταία εξέλιξη αναφορικά με τα επαγγελματικά της. Τα περισσότερα σχόλια ήταν θετικά και κολακευτικά για τη Μελέτη.

Με τη σειρά του μάλιστα, ο Σάββας Πούμπουρας αισθάνθηκε την ανάγκη να κάνει το απόγευμα της Παρασκευής 5/4 ένα Insta story, με το οποίο εξυψώνει τη Μελέτη για το ήθος και τον επαγγελματισμό της με βάση τη συνεργασία, που είχαν.

Η ανάρτηση του Σάββα Πούμπουρα για τη συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη

«Στα 15 χρόνια που υπήρξα στην ''τηλεόραση'' αν ΜΙΑ παρουσιάστρια έχει ήθος, μιλάει στα ίσα, είναι τίμια, έξω καρδιά κ απλοχέρα και σέβεται τους συνεργάτες της... είναι αυτή εδώ η παίκτρια. Τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε να λέγαμε και να 'χαμε να πούμε. Αλεπουδιάρηδες», έγραψε ο Σάββας Πούμπουρας.

Σάββας Πούμπουρας - Ελεονώρα Μελέτη

Οι δηλώσεις της Μελέτη μετά την ανακοίνωση για το Mega Καλημέρα

«Πριν από λίγο, παρακολουθώντας την Ελένη Τσολάκη, ο Θοδωρής Ρακιντζής άφησε αιχμές και να εννοηθεί ότι αδιαφόρησα παντελώς για την ομάδα μου και ότι τους άφησα στο “σκοτάδι”. Βγαίνω δημόσια και τον διαψεύδω κατηγορηματικά και προσκαλώ τους συνεργάτες μου να πουν αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Είμαι ένας άνθρωπος με επαγγελματικό ήθος και αν για κάτι είμαι γνωστή, είναι γιατί είμαι “καλό παιδί” του χώρου. Δεν έχω προσβάλλει κανέναν, δεν έχω φερθεί άσχημα σε κανέναν, ούτε έχω ανεβάσει τον τόνο της φωνής μου, ούτε έχω εκμεταλλευτεί ποτέ τη θέση της παρουσιάστριας για να μειώσω τους υπόλοιπους», συνέχισε σε έντονο ύφος η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα.

Όπως τόνισε στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη έχει σταθεί ασπίδα σε ανθρώπους με τους οποίους έχει δουλέψει: «Έχω υπερασπιστεί πολλές φορές τους συνεργάτες μου και με κόστος της δικής μου απουσίας. Έχω αποσυρθεί από πρότζεκτ υπερασπιζόμενη τους συνεργάτες μου. Τα παιδιά είναι μέσα, μπορείτε να τα βρείτε και να τους μιλήσετε για να σας πουν πόσο όμορφα μίλησα στον καθένα ξεχωριστά. Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, αυτήν την προσβολή δεν θα την αφήσω να αιωρείται και να ανακυκλώνεται, γιατί με προσβάλλει πρωτίστως ως άνθρωπο και μετέπειτα ως επαγγελματία. Δεν θα κινηθώ νομικά, αλλά το ξεκαθαρίζω επειδή με θίγει».

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες της λήξης της μεταξύ τους συνεργασίας, η Ελεονώρα Μελέτη ξεκαθάρισε πως ήταν απόφαση του καναλιού, και δεν ισχύουν όσα ακούστηκαν για μείωση της ώρας. «Είναι δυνατόν να αποφασίζει μία παρουσιάστρια αν θα κοπεί εκπομπή σε σταθμό; Αν έχω τέτοια δύναμη να γίνω καναλάρχης. Εργάζομαι ως παρουσιάστρια, είναι δυνατόν να παίρνω αποφάσεις. Ήταν ξεκάθαρη η απόφαση του σταθμού από την αρχή, και μας ανακοινώθηκε χθες, ότι η εκπομπή θα ολοκληρωθεί την 1η Μαΐου, ακριβώς γιατί χρειάζεται αναδιαμόρφωση το πρόγραμμα λόγω Ευρωεκλογών. Δεν έγινε καμία συζήτηση για περαιτέρω μείωση της ώρας», ανέφερε σχετικά.

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε και για το μέλλον της συνεργασίας της με το MEGA: «Έχει ακουστεί ότι δεν υπήρχε στήριξη και θεωρώ ότι είναι άδικο. Οι σχέσεις μου με τα στελέχη του σταθμού είναι κάτι παραπάνω από αρμονικές και θετικές. Μιλάω με άνεση μαζί τους, τους έχω εμπιστοσύνη και μου έχουν, δεν έχω νιώσει ποτέ ότι απαξιώνομαι σαν επαγγελματίας από τον σταθμό, ίσα-ίσα νιώθω τον σεβασμό και την εκτίμηση που μου έχουν»

«Οι συζητήσεις για του χρόνου δεν έχουν ξεκινήσει, ούτε έχει γίνει κάποιο ραντεβού. Συμφωνήσαμε να τα πούμε στο επόμενο χρονικό διάστημα, υπό πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Εννοείται ότι η πρόθεσή μου είναι να μείνω, από κει και πέρα σε μία σχέση όταν δύο πλευρές δεν συμφωνούν, καλό είναι όπως όμορφα ξεκινούν, να τελειώνουν και όμορφα», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.