Ρούλα Κορομηλά: Τα ευχάριστα νέα δεν αργούν να διαρρεύσουν - Τι συζήτησε με το Mega...

Το κοινό θα ενθουσιαστεί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ρούλα Κορομηλά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast at star, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή 5/4 με την γνωστή παρουσιάστρια να απαντάει μεταξύ άλλων για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Πιο αναλυτικά, πρόσφατα ειπώθηκε πως το Σπίτι με το Mega ολοκληρώνεται για φέτος (δείτε εδώ αναλυτικά) με την ίδια του παρουσιάστρια να απαντάει σχετικά με τις επόμενες εκπομπές του μουσικού προγράμματος.

Η Ρούλα Κορομηλά ξεκαθάρισε λοιπόν, πως το Σπίτι με το Mega δεν κόβεται! Σε ότι αφορά όμως τις συζητήσεις για την επόμενη σεζόν η παρουσιάστρια άφησε να εννοηθεί, πως έχει μιλήσει με το μεγάλο κανάλι - για την ώρα.

Η απάντηση της Ρούλας Κορομηλά για το μέλλον του Σπίτι με το Mega

«Αγάπη μου έχω γύρισμα την Τρίτη και έχω και πολλές ώρες. Δεν έχει βγει όρντινο, έλα στο γύρισμα άμα θες. Δε βιάζομαι να κάνω συζητήσεις για του χρόνου. Δεν είμαι κοριτσάκι, που ξεκινάω τώρα και έχω αγωνία. Ας πάνε νέα παιδιά να κάνουνε και αν υπάρξει χώρος και έχω και εγώ διάθεση να κάνω κάτι σωστό», είπε η Ρούλα Κορομηλά.

Οι σχέσεις Κορομηλά - Χατζηγιάννη

«Ο Μιχάλης είναι μια προσωπικότητα με πολλά αξιοθαύμαστα χαρακτηριστικά. Εντυπωσιακό είναι ότι και οι δυο έχουμε γευθεί επιτυχίες και συνυπάρχουμε γλυκά και αρμονικά με σεβασμό» δήλωσε για τον Χατζηγιάννη και την συμπαρουσίαση του στο Σπίτι με το Mega ενώ για τα σχόλια ότι βλέπουμε έναν τραγουδιστή βλέπουμε στη θέση του παρουσιαστή είπε «Και γιατί βλέπουμε άλλους στη θέση του παρουσιαστή; Η τηλεόραση χωράει όλο τον κόσμο. Γιατί “όχι” ένας τραγουδιστής και “ναι” κάποιος άλλος;», είχε πει η Ρούλα Κορομηλά πριν από μήνες σε συνέντευξη της στο Χαμογέλα και πάλι.