Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτές είναι οι σχέσεις της με τον έφηβο γιο της - Σε αμήχανη θέση η παρουσιάστρια

Η αποκάλυψη της στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σίσσυ Χρηστίδου περιτριγυρίζεται από τους άντρες της ζωή της, καθώς μεγαλώνει σε ένα σπίτι με τους δύο γιους της και επίσης δεν έχει κρύψει ποτέ τη μεγάλη αδυναμία που έχει στον πατέρα της και στον αδερφό της.

Φαίνεται όμως, πως ο πιο αυστηρός απέναντι στη γνωστή παρουσιάστρια είναι ο μεγάλος της γιος. Όπως αποκάλυψε, η Σίσσυ Χρηστίδου την Παρασκευή 5/4 με ένα instagram story - πριν φύγει από το σπίτι, το παιδί της της κάνει συγκεκριμένες ερωτήσεις.

Που θα πάει και ποιόν θέλει να γνωρίζει ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και η ίδια βλέπουμε να διαχειρίζεται με χιούμορ την εφηβεία του ενός εκ των δύο παιδιών της (δείτε εδώ την κοινή φωτογραφία με τον μπαμπά και τον αδερφό της).

Η σχέση της Σίσσυς Χρηστίδου με τον έφηβο γιο της

«Κανένας δε ρωτάει μια γυναίκα, που πάει και με ποιόν, ποιο αυστηρά από τον έφηβο γιο της. Ούτε ο μπαμπάς μου όταν ήμουν μικρή», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η σπάνια εξομολόγηση για το διαζύγιό της με τον Μαραντίνη

«Την ώρα όμως που η αγάπη έρχεται να γίνει θυσία, έρχεται να γίνει καταπάτηση του “εγώ” τότε πάμε στον δικηγόρο για διαζύγιο. Το πρόβλημα είναι κάπου αλλού, έχουμε έλλειψη αγάπη», είπε μεταξύ άλλων ο Πατέρας Σεραφείμ, Αρχιμανδρίτης Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης.

«Έχουμε έλλειψη αγάπης, συμφωνώ! Σας σέβομαι πολύ και προσπαθώ να καταλάβω τη θέση σας. Εγώ αναρωτιέμαι αυτή η θέση, η δική μας δεν αφορά και όλους εμάς; Εμένα ας πούμε, που είμαι μια διαζευγμένη μητέρα, που δεν οραματίστηκα αυτό για τη ζωή μου. Δεν παντρεύτηκα σκεπτόμενη ότι θα διαλυθεί ο γάμος μου, ότι θα μείνω μια δυο παιδιά και όλο αυτό θα πρέπει να το αντιμετωπίσω.

Δεν πέρασε αυτό από το μυαλό μου όταν έκανα οικογένεια. Φαντάζομαι όλες οι γυναίκες, που έχουν βρεθεί σε αυτή τη θέση. Αλλά με έφερε εκεί η ζωή, δεν ήταν εύκολο, αλλά συνέβη. Αυτό λοιπόν, για τη δική μου οικογένεια έτσι όπως είναι διαμορφωμένη σημαίνει κάτι; Μειονεκτεί σε κάτι η δική μου οικογένεια απέναντι σε κάτι; Εγώ ρωτάω εσείς σαν πατέρας πως με αποδέχεστε;», είχε πει η Σίσσυ Χρηστίδου στις 17/2/24 στο Χαμογέλα και Πάλι.