Πύρρος Δήμας: Λίγο πριν γίνει πατέρας για 5η φορά - Η κόρη του άλλαξε το επώνυμό της

Τι συνέβη και τι επώνυμο θα έχει πλέον η κοπέλα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Πύρρος Δήμας πολύ σύντομα αναμένει να κρατήσει στην αγκαλιά του το πέμπτο του παιδί, καθώς η σύζυγός του, Αφροδίτη Σκαφίδα είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον πρωταθλητή άρσης βαρών.

Να θυμίσουμε εδώ, πως ο Πύρρος Δήμας από τον πρώτο του γάμο με την Αναστασία Σδούγκου, που έχει φύγει από τη ζωή, έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Ο λόγος για την Ελένη Δήμα, τον Βίκτωρα Δήμα, τη Μαρία Σδούγκου και τον Νικόλα Δήμα.

Η αλλαγή που έκανε η κόρη του Πύρρου Δήμα στο προφίλ της στο Facebook

Όπως έγινε γνωστό από τα social media η μια κόρη του Πύρρου Δήμα, που ζει στο εξωτερικό, πήρε την απόφαση να αλλάξει το επώνυμο της και να κρατήσει αυτό της μητέρας της. Έτσι λοιπόν, η Μαρία Δήμα πλέον επιθυμεί να λέγεται Μαρία Σδούγκου.

Δείτε επίσης: Πύρρος Δήμας: «Δεν μπορούν να μεγαλώσουν το αδερφάκι τους, γιατί...» - Η αποκάλυψη για τα παιδιά από τον πρώτο του γάμο και το 5ο μωρό του με την Σκαφίδα

Πύρρος Δήμας - Κόρη - Επίθετο - Μαρία Σδούγκου

«Τα παιδιά μου δεν δέχτηκαν με χαρά την Αφροδίτη Σκαφίδα!»

«Όταν έκανα σχέση με την Αφροδίτη, μίλησα στα παιδιά μου. Τους είπα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με κάνει χαρούμενο. Πρέπει να επικοινωνείς με τα παιδιά σου. Δεν είναι όλα ρόδινα. Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα. Γνωριστήκαμε, βγήκαμε έξω. Δε μπορώ να πω ότι το δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά. Είναι φυσιολογικό όμως. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν τον χρόνο τους, κι εγώ ήθελα τον χρόνο μου», εξομολογήθηκε αρχικά ο Πύρρος Δήμας.

Και συμπλήρωσε: «Το 2017 είχα χάσει τον πατέρα μου, το 2018 έχασα την Αναστασία, την Αφροδίτη τη γνώρισα όταν έχασα τη μάνα μου και λες ότι ο Θεός στου στέλνει έναν άνθρωπο την καταλληλότερη στιγμή για να στέκεται δίπλα σου, να σε νοιάζεται, να σε προσέχει», είπε ο Πύρρος Δήμας στις 12/3/24 στην εκπομπή "Στιγμές" που του One Channel.