Χαμογέλα και Πάλι: «Στον τάφο μιας κοπέλας κάνετε νούμερα» - Χαμός στο πλατό του MEGA, πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε έξαλλος ο Γιώργος Καλλιακμάνης

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χαμογέλα και Πάλι: «Στον τάφο μιας κοπέλας κάνετε νούμερα» - Χαμός στο πλατό του MEGA, πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε έξαλλος ο Γιώργος Καλλιακμάνης

Καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 6 Απριλίου ο Γιώργος Καλλιακμάνης ώστε να συζητήσει για την δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, μετά από επίθεση του πρώην συντρόφου της.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ωστόσο, οξύνθηκαν τα πνεύματα, ανέβηκαν οι τόνοι και μετά από το ξέσπασμα του Νίκου Συρίγου, ο ίδιος αποφάσισε να βγάλει το ακουστικό του και το μικρόφωνο και να αποχωρήσει έξαλλος από το πλατό, αφήνοντας "παγωμένη" τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο τσακωμός με τον Γιώργο Καλλιακμάνη και τον Νίκο Συρίγο

«Με όλο τον σεβασμό όλα αυτά που λες τα ακούω βερεσέ. Αυτά δεν έχουν καμία σημασία για τον πατέρα της κοπέλας, για τον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη, για τον πατέρα της Κάρολαιν, για όλους αυτούς τους ανθρώπους, δεν έχουν καμία σημασία. Κλαίτε όλοι πάνω από χυμένο γάλα. Θα σας πνίξει η οργή των πολιτών, δεν έχετε καμία δικαιολογία», είπε αρχικά ο Νίκος Συρίγος.

«Μιλάτε στον πληθυντικό και δεν σας επιτρέπω! Γιατί έκανα τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο 30 χρόνια στην ελληνική αστυνομία. Το καταλάβατε;», απάντησε τότε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, με τον δημοσιογράφο να συνεχίσει φωνάζοντας: «Μου επιτρέπεις, δεν μου επιτρέπεις τα παιδιά δεν γυρίζουν πίσω, όσο και να φωνάζεις. Θα μας πνίξει όλους η κοινωνική οργή! Περιμένω να έχεις τη ψυχραιμία να καταλάβεις ότι δεν είναι προσωπικό το ζήτημα».

«Δεν με ενδιαφέρει αν με καλέσατε εδώ για να κάνετε τηλεθέαση. Θέλετε να σας πω εγώ ότι στον τάφο μιας κοπέλας κάνετε νούμερα. Σας αρέσει αυτό; Εγώ δεν το λέω όμως, εσείς το λέτε για εμένα. Ξέρετε την πορεία μου; Ξέρετε την υπηρεσιακή μου πορεία. Είναι προσωπικό όταν αναφέρεστε σε εμένα, γιατί έχω δύο κορίτσια!», δήλωσε τότε ο καλεσμένος και ο Νίκος Συρίγος πρόσθεσε:

«Κι εγώ έχω δύο κορίτσια».

«Αφού έχεις δύο κορίτσια, να σέβεσαι τον πατέρα που μπαίνει στη θέση του πατέρα. Σας ευχαριστώ πολύ που με καλέσατε. Με φέρατε εδώ για να μου πείτε να ντραπώ εγώ; Να ντραπούν αυτοί που ψηφίζετε», αναφώνησε σε έξαλλη κατάσταση ο Γιώργος Καλλιακμάνης και αποχώρησε από το πλατό.

Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια επανήλθε λέγοντας:

«Ήταν επιλογή του να αποχωρήσει, δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε και με το ζόρι. Ξεκάθαρα εγώ σαν παρουσιάστρια της εκπομπής θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε περίπτωση που το πήρε προσωπικά. Δεν είναι προσωπική επίθεση του Νίκου και θα μπω μπροστά για να τον καλύψω σε αυτό. Εκτιμώ ότι ο Γιώργος βγήκε από την πρώτη στιγμή με το σθένος, να κατηγορήσει το Σώμα για τις πράξεις του, απέναντι σε μια σφαγή μιας κοπέλας μπροστά στο ΑΤ».

Δείτε επίσης: Νέο βίντεο: Η 28χρονη δεχόνταν μαχαιριές για 9 δευτερόλεπτα - «Έπεσε κάτω με το πρόσωπο και έβγαζε αίμα από το στόμα και...», καταθέτει ο αρχιφύλακας που ήταν έξω