I Love ΣουΚου: «Ως μάνα που μεγαλώνει δύο κορίτσια...» - "Μουδιασμένη" η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα του ANT1

Η συγκινητική αναφορά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
I Love ΣουΚου: «Ως μάνα που μεγαλώνει δύο κορίτσια...» -

Η Μπέττυ Μαγγίρα βγήκε στον αέρα της εκπομπής της, I Love ΣουΚου, το πρωί του Σαββάτου 6 Απριλίου, και καλωσόρισε το τηλεοπτικό της κοινό. Φάνηκε, όμως, πως ήταν συναισθηματικά φορτισμένη και έτσι αμέσως πήρε τον λόγο για να πει δύο λόγια.

Παρόλο που πρόκειται για μία ψυχαγωγική εκπομπή, θέλησε να πάρει δύο λεπτά, ώστε να μιλήσει για την γυναικοκτονία που έλαβε χώρα έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων τη πρώτη ημέρα του μήνα, στην προσπάθειά της να περάσει ένα ηχηρό μήνυμα.

Δείτε επίσης: Κηδεία 28χρονης Κυριακής: Με μπομπονιέρες το τελευταίο αντίο - Ντυμένη νύφη μέσα στο λευκό φέρετρο

Τα λόγια της Μπέττυς Μαγγίρα για την γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

«Είμαστε μία ψυχαγωγική εκπομπή και αυτό θα παραμείνουμε, αυτό θα κρατήσουμε. Θέλουμε να σας κάνουμε να περνάτε καλά. Βέβαια, δεν γίνεται να μην μας επηρεάζει η επικαιρότητα και όλα όσα γίνονται γύρω μας. Μας συγκλόνισε η δολοφονία της Κυριακής όλους μας και μας συγκλονίζουν και τα στατιστικά. 40 γυναίκες τη μέρα καταγγέλλουν τον σύντροφό τους για βία. Αυτόν τον αριθμό και μόνο που τον ακούς δεν γίνεται να μην σε επηρεάσει. Δεν γίνεται να μην με επηρεάσει ως γυναίκα, δεν γίνεται να μην με επηρεάσει ως μάνα που μεγαλώνει δύο κορίτσια.

Αυτό που έχω να πω είναι ότι όλες οι γυναίκες πρέπει να ζητάνε βοήθεια, οπωσδήποτε! Να φωνάζουν στους δίπλα, στην οικογένειά τους, στους γύρω τους. Δυστυχώς, η Κυριακή ήταν αυτό το θύμα που ζήτησε βοήθεια αλλά δεν πρόλαβε να τη λάβει. Η απώλειά της εννοείται ότι μας αφορά όλους και θα έπρεπε, όταν μία γυναίκα καταθέτει μία τέτοια συμπεριφορά, να πρέπει νιώθει ασφαλής για τη ζωή της. Όταν θα φτάσουμε, λοιπόν, στο επίπεδο να μπορούμε να της προσφέρουμε ως κοινωνία αυτή την ασφάλεια, τότε νομίζω πως θα έχουμε πετύχει και σαν κοινωνία και ως άνθρωποι πάνω από όλα», είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Τι κατέγραψε το κινητό της 28χρονης μετά την επίθεση από τον δολοφόνο της - Η απάντηση του αστυνομικού για "το περιπολικό δεν είναι ταξί"