Μπέττυ Μαγγίρα για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα: «Κόλαφος η Ελεονώρα! Μία λέξη το περιγράφει, κόλαφος! Είχε θυμό...»

Το σχόλιο για το ξέσπασμα της παρουσιάστριας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μπέττυ Μαγγίρα για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα: «Κόλαφος η Ελεονώρα! Μία λέξη το περιγράφει, κόλαφος! Είχε θυμό...»

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, το πρωί του Σαββάτου 6 Απριλίου, θέλησαν να σχολιάσουν την ανακοίνωση της Ελεονώρας Μελέτη για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα και κυρίως το ξέσπασμά της για τις ψεύτικες φήμες που διαδόθηκαν, υποστηρίζοντας πως "κρέμασε" τους συνεργάτες της (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Η Μπέττυ Μαγγίρα, λοιπόν, πήρε πρώτη τον λόγο και επισήμανε πως καταλαβαίνει απόλυτα τον θυμό που εξέφρασε η παρουσιάστρια του αντίπαλου καναλιού και θεωρεί πως απάντησε πολύ σωστά και με απόλυτη ειλικρίνεια, σαν σωστή επαγγελματίας.

Το σχόλιο της Μπέττυς Μαγγίρα για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα και την Ελεονώρα Μελέτη

«Κόλαφος. Μία λέξη το περιγράφει. Κόλαφος! Είχε θυμό, γιατί την έβαλαν μπροστά ότι πήρε στον λαιμό της όλους τους συνεργάτες της κι έχει απόλυτο δίκιο όταν βγαίνει και λέει ότι είναι απαράδεκτο να δηλώνουν αυτά τα πράγματα, λες και "είμαι η παρουσιάστρια που αποφασίζω πόση ώρα εκπομπή θα κάνω". Εννοείται πως αυτά τα πράγματα δεν γίνονται και πως το κανάλι έχει πάντα τον πρώτο λόγο.

Προς τιμήν της που στηρίζει το MEGA, ενώ το κανάλι έκανε αυτές τις αλλαγές πάνω στην Ελεονώρα, για να βγαίνουν όλα αυτά τα σενάρια. Είναι πολλά χρόνια στην τηλεόραση η Ελεονώρα και ξέρει ότι κάποιες φορές ένας σταθμός μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει τα δεδομένα και ότι δεν είναι στο χέρι της. Εννοείται πως δεν είσαι σε θέση ως παρουσιάστρια να πεις "α, μία ώρα εκπομπή δεν τη θέλω". Το κανάλι δεν αποφασίσει πάντα για όλα;», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Εγώ την καταλαβαίνω την Ελεονώρα, είναι και φορτισμένη. Είναι και στενοχωρημένη. Δεν είναι εύκολο να σου ανακοινώνεται ότι η εκπομπή σου σταματάει δύο μήνες νωρίτερα. Υπάρχει φόρτιση για έναν συνάδελφό που λέει ένα ρεπορτάζ που δεν ισχύει και βγαίνεις να το διαψεύσεις, υπάρχει και μία πίεση... μόλις έχει ανακοινωθεί κάτι πολύ μεγάλο!», σχολίασε με την σειρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Και αφού η Σίσσυ Καλλίνη αποκάλυψε το ρεπορτάζ σχετικά με το τι θα συμβεί με τους συνεργάτες της παρουσιάστριας, το οποίο αναφέρει πως θα πληρωθούν κανονικά και δεν θα μείνουν χωρίς δουλειά, η Μπέττυ Μαγγίρα κατέληξε: «Το σημαντικό είναι ότι οι άνθρωποι δεν θα μείνουν χωρίς δουλειά και χωρίς λεφτά και ότι μάλιστα δεν τους παίρνει στον λαιμό της η Ελεονώρα. Γι’ αυτό και βγήκε να κάνει αυτές τις δηλώσεις και εύλογα το έκανε, αν θέλετε τη γνώμη μου».

Δείτε επίσης: Θοδωρής Ρακιτζής: Η απάντηση στο ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη: «Οι δικές μου πληροφορίες είναι εκ των έσω, δεν τις έβγαλα από το μυαλό μου! Πρέπει να κοιτάξει γύρω της»