Μαρία Μπακοδήμου κατά Κατερίνας Καινούργιου για Σταυροπούλου: «Καλά έκανε η Βίκυ! Αφήστε τις μανάδες ήσυχες...»

Μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη της παρουσιάστριας του ALPHA για την Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (μέση)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (μέση)

Η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί να κρατήθηκε τόσες μέρες μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε για το φιλί του Φίλιππου Τσαγκρίδη με την Δανάη Μπάρκα, ωστόσο "έσπασε" τη σιωπή της σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Happy Day τις προάλλες, ρίχνοντας τα βέλη της μέχρι και στη μητέρα της δεύτερης, Βίκυ Σταυροπούλου (δείτε εδώ όσα είπε).

Αυτό στη συνέχεια έγινε θέμα σχολιασμού, όπως και η ανάρτηση που έκανε η μητέρα της παρουσιάστριας του MEGA, ως απάντηση, παρόλο που στη συνέχεια τη διέγραψε (δείτε την εδώ). Η Μαρία Μπακοδήμου, λοιπόν, με την σειρά της, θέλησε να εκφράσει την άποψή της μέσα από την εκπομπή της, Γειά σου, στο ΣΚΑΙ, το μεσημέρι του Σαββάτου 6/4.

Τα σχόλια της Μαρίας Μπακοδήμου για τη συνέντευξη της Καινούργιου κατά Μπάρκα και Τσαγκρίδη

«Αυτό το υπονοούμενο ότι "εμένα οι γονείς μου με μεγάλωσαν με αξίες, άλλοι γονείς μπορεί όχι" δεν μπορούμε τώρα να χρεώνουμε στη Βίκυ θέματα που δεν αρέσουν στην Κατερίνα από τη Δανάη, σε έναν άνθρωπο που είναι ενήλικας. Καλά έκανε και πήρε θέση η Βίκυ, δεν ξέρω γιατί το κατέβασε μετά...», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν προσβάλλουν το παιδί της, προσβάλλουν την ίδια ως μητέρα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση προσβάλαν τη Βίκυ, ότι δεν έκανε καλή δουλειά σαν μάνα. Και η Βίκυ είμαι ένας άνθρωπος που έχει αφιερώσει τη ζωή της για να μεγαλώσει τη Δανάη, είναι μονογονεϊκή οικογένεια με πάρα πολλές δυσκολίες, ένας άνθρωπος που γίνεται κομμάτια για να δώσει σε όλους και όχι μόνο στο παιδί. Ξέρω περιστατικά και την ιστορία της όσο μπορώ να την ξέρω. Είναι πολύ άδικο να το λες αυτό. Κανένας δεν είναι τέλειος, αφήστε τις μανάδες ήσυχες».