Κώστας Τσουρός για τον σάλο μετά τη συνέντευξη με τον Γιώργο Μαρίνο: «Τις υστερίες που έγιναν δεν μπορώ να τις καταλάβω! Πιο πολύ τον εξέθεσαν όλοι αυτοί που...»

Το ξεκαθάρισμα του παρουσιαστή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κώστας Τσουρός για τον σάλο μετά τη συνέντευξη με τον Γιώργο Μαρίνο: «Τις υστερίες που έγιναν δεν μπορώ να τις καταλάβω! Πιο πολύ τον εξέθεσαν όλοι αυτοί που...»

Ο Κώστας Τσουρός, το πρωί του Σαββάτου 6 Απριλίου, βρέθηκε ως καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, ώστε να συζητήσει για την προσωπική του ζωή, αλλά κυρίως για την τηλεοπτική καριέρα του, με αφορμή ένα πρόσφατο συμβάν που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων προς το πρόσωπό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος κατακρίθηκε λόγω της συνέντευξης που πήρε στον Γιώργο Μαρίνο μέσα από το γηροκομείο και της φωτογραφίες που δημοσίευσε από εκεί (δείτε εδώ το ξέσπασμα του Σπύρου Μπιμπίλα). Θέλησε, λοιπόν, να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να δώσει ένα τέλος στο σούσουρο που δημιουργήθηκε.

Η απάντηση του Κώστα Τσουρού για το σάλο με τη συνέντευξη του Γιώργου Μαρίνου

«Το να ηγείσαι μίας ομάδας είναι πιο τρομακτικό, όλα περνάνε από το χέρι σου και πρέπει να προσέχεις την παραμικρή λεπτομέρεια. Θέλω όλα να είναι στην εντέλεια και όλοι οι συνεργάτες μου να είναι ευχαριστημένοι. Αυτή είναι η διαφορά. Σε όλες τις εκπομπές που ήμουν προετοιμαζόμουν σαν να έχω εγώ τον πρώτο ρόλο. Έκανα το καλύτερο δυνατό», είπε αρχικά και επισήμανε στη συνέχεια:

«Για το θέμα του Γιώργου Μαρίνου δεν καταλαβαίνω όλο αυτό που έγινε. Ο καθένας μπορεί να κάνει κριτική. Ακούω την καλοπροαίρετη κριτική, αλλά τις υστερίες που έγιναν μέσα στην εβδομάδα πραγματικά δεν μπορώ να τις καταλάβω. Με απόλυτο σεβασμό παρουσιάσαμε ένα θέμα για έναν θρύλο και του πλέξαμε το εγκώμιο όσο γίνεται. Έγιναν όλα με συναίνεση, ο συνεργάτης μου πήρε άδειες απ’ όπου όφειλε να πάρει.

Σε καμία περίπτωση δεν νομίζω ότι εκθέσαμε τον Γιώργο Μαρίνο. Πιο πολύ τον εξέθεσαν όλοι αυτοί που βγήκαν και μίλησαν μετά για αυτόν, απ' ότι τον εκθέσαμε εμείς. Αναφέρθηκαν σε πολύ προσωπικά του δεδομένα χωρίς να τον έχουν δει και χωρίς να ξέρουν αν είναι πραγματικά όλα αυτά που έλεγαν. Οπότε ποιος τον εκθέτει πραγματικά;».