Ρούλα Κορομηλά για Νίκο Καρβέλα: «Με έχει πει ξενέρωτη και ηλίθια, και γελάω»

Τι δήλωσε για την viral συνέντευξη του μουσικοσυνθέτη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ρούλα Κορομηλά για Νίκο Καρβέλα: «Με έχει πει ξενέρωτη και ηλίθια, και γελάω»

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα νέα γυρίσματα της εκπομπής «Σπίτι με το Mega», ενώ σχολίασε και διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα όπως είναι ο Νίκος Καρβέλας, η Ελένη Μενεγάκη και η Φαίη Σκορδά.

«Ξεκινάμε άμεσα τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν. Κάναμε μία μικρή παύση και επιστρέφουμε. Εξαρχής ξέραμε ότι θα έχουμε τόσες εκπομπές και αυτές κάναμε. Τώρα ξεκινήσαμε κανονικά στα γυρίσματα μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη», δήλωσε η Ρούλα Κορομηλά σχετικά με την εκπομπή της που συνεχίζει κανονικά.

Δείτε επίσης: Ρούλα Κορομηλά: «Δε θα μπορούσα να πορευτώ καλά αν δε είχα τον...» - Ο άντρας που στήριξε την παρουσιάστρια στα δύσκολα της

Όσον αφορά τη Φαίη Σκορδά και τα επαγγελματικά της σχέδια, ανέφερε: «Πού να ξέρω τι κάνει η Φαίη; Δεν είμαι διευθύντρια. Δεν ξέρω εάν την πολιορκεί το Mega ή όχι. Αν ήμουν διευθύντρια, ευχαρίστως να απαντούσα. Δεν θέλω να γίνω διευθύντρια, έχω πικρή εμπειρία από παλιά. Τη Φαίη την αγαπώ και θα την έβλεπα παντού».

Η Ρούλα Κορομηλά για τον Νίκο Καρβέλα και την Ελένη Μενεγάκη

Σχετικά με τον Νίκο Καρβέλα και την πρόσφατη συνέντευξή του στην Νίκη Λυμπεράκη τόνισε: «Τον γνωρίζω πολύ καλά τον Νίκο Καρβέλα. Είναι ένας άνθρωπος χαρισματικός. Δηλαδή τι περιμέναμε; Να του πούμε "βάλε ένα κοστούμι, έλα κάτσε σε μία καρέκλα και πες αυτά που θέλουμε"; Εγώ τον Καρβέλα τον αγαπώ. Τον έχω παντρέψει με την Αννίτα, έχω περάσει πολύ ωραία μαζί του κι εμένα με έχει πει ξενέρωτη και ηλίθια, και γελάω».

Κλείνοντας η Ρούλα Κορομηλά αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη και τα σχόλια περί ανταγωνισμού μεταξύ τους: «Εγώ την Ελένη την αγαπώ και την εκτιμώ. Πήγα στην εκπομπή της και πέρασα καταπληκτικά, πέρασε κι εκείνη πολύ ωραία. Γελάσαμε, μιλήσαμε, είπαμε τα δικά μας. Έχει κάνει μία τεράστια καριέρα κι εγώ κάνω τη δική μου. Αν με χρειαστεί κι αν τη χρειαστώ είμαι σίγουρη ότι θα είναι κοντά μου και θα είμαι κοντά της».