Ελίνα Παπίλα: «Όταν πρωτοεμφανίστηκα μου είπαν “Γιατί δεν πας να μεγαλώσεις τα παιδιά σου και να πλύνεις πιάτα;"»

«Το λάθος μου ήταν ότι το δέχτηκα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελίνα Παπίλα: «Όταν πρωτοεμφανίστηκα μου είπαν “Γιατί δεν πας να μεγαλώσεις τα παιδιά σου και να πλύνεις πιάτα;

Η Ελίνα Παπίλα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» το πρωί του Σαββάτου (6/4). Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε με τη ραδιοφωνική παραγωγό και παρουσιάστρια για την δύσκολη εμπειρία της στο «Breakfast@Star» και κυρίως στο «Είμαστε Μαζί», όπου δήλωσε ότι μία περίοδο όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές έστελναν κάμερα για μία δήλωσή της.

«Δεν δίνω συνεντεύξεις, γιατί δεν έχω κάτι να πω. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, ας βγαίνουμε όταν υπάρχει λόγος. Ειδικά την περίοδο του ΑΝΤ1 ήθελα να ησυχάσει όλο αυτό, δεν ήθελα να ρίξω λάδι στη φωτιά, δεν μου άρεσε κάθε μέρα να έχω από κάτω 7 κάμερες και δεν καταλάβαινα τι ήταν το τόσο ενδιαφέρον προκαλώ για να έχω τέτοιο χαμό. Ήθελα να το ησυχάσω, και το κατάφερα», είπε αρχικά η Ελίνα Παπίλα.

Για να συμπληρώσει σχετικά με τις κριτικές που ακούστηκαν: «Υπάρχει η λεπτή γραμμή της αγένειας. Όταν πρωτοεμφανίστηκα στο Star μου είπαν κάποιοι “Τι δουλεία έχεις εδώ, γιατί δεν πας να μεγαλώσεις τα παιδιά σου και να πλύνεις πιάτα”. Είναι βάρβαρο. Είχα όλη την καλή διάθεση να μάθω και πήρα μία ευκαιρία που δεν περίμενα. Δεν μπήκα ούτε μία φορά στο σπίτι μου στενοχωρημένη, αλλά με εξαγρίωνε και νευρίαζα, γιατί δεν είχα κάνει κάτι κακό. Το λάθος μου ήταν ότι δέχτηκα αυτές τις τοξικές συμπεριφορές».

Δείτε επίσης: Ελίνα Παπίλα: «Στεναχωριόμουν! Έφτασαν στο σημείο να λένε...» - ''Άστραψε και βρόντηξε'' για τα αρνητικά σχόλια στο πρόσωπό της

Η Ελίνα Παπίλα για την εκπομπή της στον ΑΝΤ1

Όσον αφορά το «Είμαστε μαζί» που παρουσίαζε στο παρελθόν στον ΑΝΤ1, και έληξε άδοξα, η Ελίνα Παπίλα παραδέχτηκε ότι: «Δεν ήταν καλή η εκπομπή στον ΑΝΤ1, υπήρχαν πολλά προβλήματα και ήταν πολύ λάθος το timing γιατί μόλις είχαν γίνει τα Τέμπη. Όταν ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην εκπομπή είχαμε διαφορετική σκαλέτα και δεν ήμουν σε θέση να πω τι θα αλλάξουμε, υπήρχαν αρμόδιοι που ήξεραν καλύτερα τη δουλειά».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει τηλεοπτικά. «Ίσως να έκανα τα ίδια “λάθη”, θέλω μόνο να έχω ωραίους ανθρώπους να συνεργάζομαι και όσον αφορά το περιεχόμενο, να μου ταιριάζει. Θα έκανα ένα καθημερινό ψυχαγωγικό πρωινό. Με τον Γιώργο Καρτελιά δεν χάλασε η φιλία μας. Δεν ήμασταν ποτέ κολλητοί, ήμασταν συνεργάτες στο ραδιόφωνο», δήλωσε η Ελίνα Παπίλα.