Λάκης Παπαδόπουλος: «Στεναχωρήθηκα με τον Γιάννη Γιοκαρίνη, γιατί συνεργαζόμαστε χρόνια»

Πώς σχολίασε την πρόσφατη περιπέτεια του συναδέλφου του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Λάκης Παπαδόπουλος: «Στεναχωρήθηκα με τον Γιάννη Γιοκαρίνη, γιατί συνεργαζόμαστε χρόνια»

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, γνωστότερος ως ο «Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ», έδωσε συνέντευξη στην κάμερα του «I Love ΣουΚου» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου. Μεταξύ άλλων ο τραγουδοποιός αναφέρθηκε στο νέο του δίσκο, στην πραγματική του ηλικία, στους νέους καλλιτέχνες, αλλά και στην υπόθεση του Γιάννη Γιοκαρίνη, με τον οποίο συνεργάστηκαν στο παρελθόν.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ο τραγουδιστής οδηγήθηκε στο αυτόφωρο μετά από καταγγελία της συζύγου του ενδοοικογενειακή βία, μέσα στην ημέρα ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος ως αθώος, καθώς η Σοφία Μιχαλοπούλου δεν θέλησε να προχωρήσει σε μήνυση.

«Δεν θα βρω τον αλήτη που έγραψε ψεύτικη ηλικία και παντού βγαίνει ότι είμαι 95 ετών;», δήλωσε με χιούμορ ο Λάκης Παπαδόπουλος για να συμπληρώσει: «Νιώθω μικρός. Για να δημιουργήσεις πρέπει να είσαι σε δυστυχία. Στο σπίτι μου στη θάλασσα δεν με ενέπνευσε ποτέ να γράψω τραγούδια, πήγαινα εκεί και κοίταζα τη θέα. Ο Οδυσσέας Ελύτης είπε “Αν σε εμποδίζει η θέα, γύρνα και κοίτα τον τοίχο”. Έτσι, κοιτάζοντας τον τοίχο στο σπίτι μου, έγραψα 20 τραγούδια».

Δείτε επίσης: «Το προσκύνησα» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Λάκη Παπαδόπουλου για το πρόβλημα υγείας του

Ο Λάκης Παπαδόπουλος για τους νέους καλλιτέχνες και τον Γιάννη Γιοκαρίνη

«Το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι το έχουν γράψει 9 άτομα απ’ ό,τι διάβασα. Φαίνεται σαν να είναι 9 διαφορετικά τραγουδάκια μαζί. Είναι ωραίο και μακάρι να πάει καλά, είναι νέο κορίτσι», είπε στη συνέχεια ο Λάκης Παπαδόπουλος για τη Eurovision, ενώ σχολιάζοντας τους νέους καλλιτέχνες ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πολλά νέα τραγούδια είναι ωραία, αλλά δεν αντέχουν στον χρόνο, είναι σαν σούπερ μάρκετ. Φταίει το εφήμερο του στίχου και της ενορχήστρωσης. Οι τραγουδιστές είναι σχεδόν όλοι ίδιοι, τους ξεχωρίζεις μόνο από την εμφάνιση».

Κλείνοντας, ο Λάκης Παπαδόπουλος δήλωσε: «Στεναχωρήθηκα με το περιστατικό του Γιάννη Γιοκαρίνη, γιατί συνεργαζόμαστε χρόνια με αυτόν τον άνθρωπο. Δεν έχουμε πολύ κοντινές σχέσεις αλλά είμαστε μια χαρά στη σκηνή. Όλοι μας δεν έχουμε τσακωμούς με τους αγαπημένους μας ανθρώπους; Δεν νομίζω να είναι τόσο ακραίο όσο γράφτηκε. Είναι αγαπημένο ζευγάρι».