Κατρίνα Τσάνταλη: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Ανδρέα Βούλγαρη και τον νεογέννητο γιο τους

Οι δύο νέοι γονείς δεν κρύβουν πια την ευτυχία τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Κατρίνα Τσάνταλη και ο Ανδρέας Βούλγαρης, καθώς απέκτησαν το πρώτο τους παιδί πριν από περίπου ενάμιση μήνα. Παρότι το ζευγάρι είναι χρόνια μαζί, και οι δύο αποφεύγουν τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης, ενώ φροντίζουν να κρατούν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά αυτή τη σχέση.

Πρόσφατα, ωστόσο, αυτό φαίνεται να αλλάζει καθώς οι ευτυχισμένοι γονείς μοιράζονται όλο και περισσότερα στιγμιότυπα μαζί με τον νεογέννητο γιο τους. Πρόσφατα είχαν ανεβάσει ένα βίντεο με τις ευτυχισμένες τους στιγμές, ενώ σήμερα Σάββατο 6 Απριλίου έκαναν μία από τις πρώτες εξόδους με τον γιο τους που σαραντάρισε πλέον. Η Κατρίνα Τσάνταλη ήταν εκείνη που ανέβασε αυτή τη φορά φωτογραφία με το σύντροφό της να κρατά αγκαλιά τον γιο τους.

Η ανάρτηση της Κατρίνας Τσάνταλη

Δείτε επίσης: Ανδρέας Βούλγαρης: Οι πρώτες δηλώσεις για το παιδί του με την Κατρίνα Τσάνταλη - «Δεν θα παντρευτούμε, δεν...»

Μόλις πρόσφατα ο Ανδρέας Βούλγαρης «έσπασε» τη σιωπή του, μιλώντας στο Happy Day και μίλησε για τη νέα του ζωή με την Κατρίνα Τσάνταλη και το παιδί τους.

«Δεν κοιμόμαστε με το μωρό, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Νιώθω παραπάνω από χαρά, σοκ, δέος. Όταν πήρα στην αγκαλιά μου το μωρό έκλαψα και τώρα κάθε φορά που μιλάω για το παιδί μου, συγκινούμαι. Κρατήσαμε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη γέννηση του παιδιού μας γιατί είμαστε έτσι σαν άνθρωποι, δεν το επιδιώκουμε βασικά. Έτσι είμαστε, δεν το προσπαθούμε. Δεν θα παντρευτούμε, δεν είμαστε υπέρ του γάμου σαν event, όπως το έχουμε στο κεφάλι μας με τα πρότυπα αυτά...», αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Ανδρέας Βούλγαρης.

Ποια είναι η Κατρίνα Τσάνταλη και ο Αντρέας Βούλγαρης

Η Κατρίνα Δημητριάδη-Τσάνταλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι συγγρεφέας. Η αγάπη της για τα ζώα, τα παιδιά και το περιβάλλον την οδήγησαν αβίαστα σε καθημερινές πράξεις αγάπης και έμπρακτης προσφοράς. Κορυφαία εξ αυτών, η δημιουργία του καταφυγίου «A little Shelter» που φροντίζει καθημερινά δεκάδες αδέσποτα ζώα που τελικά υιοθετούνται από υπεύθυνες οικογένειες.

Ο Αντρέας Βούλγαρης από την άλλη είναι μουσικός και μέλος του συγκροτήματος Alcatrash, μία ιδιότητα που τους έφερε κοντά. Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν οι Alcatrash ξεκίνησαν να συνεργάζονται με τον Νίκο Μουτσινά, με τον οποίο η Κατρίνα Τσάνταλη έκανε παρέα για χρόνια. Κάπως έτσι έγινε η μεταξύ τους γνωριμία, που κατέληξε και στον ερχομό του γιου τους.