Πύρρος Δήμας για Αφροδίτη Σκαφίδα: «Στο πρόσωπό της βρήκα μια σύντροφο και επέλεξα να συνεχίσω...»

Ο Ολυμπιονίκης θα δώσει στο παιδί τους το όνομα της μητέρας του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Πύρρος Δήμας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη. Μεταξύ άλλων ο τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης μίλησε για τον γάμο του και την κοινή ζωή με τη σύζυγό του Αφροδίτη Σκαφίδα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους λόγους για τους οποίους επέστρεψε από την Αμερική, όπου έμενε μόνιμα για χρόνια.

Δείτε επίσης: Πύρρος Δήμας: «Δε θέλει να...» - Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η κόρη του άλλαξε το επώνυμό της

Ο Πύρρος Δήμας για την Αφροδίτη Σκαφίδα

Σημειώνεται πως ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από δύο μήνες, ενώ μέχρι το Πάσχα θα υποδεχτούν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, ένα κοριτσάκι. Ο Ολυμπιονίκης έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά από τον πρώτο του γάμο, ενώ έχει ήδη αποφασίσει να δώσει στην κόρη του το όνομα της μητέρας του.

Πύρρος Δήμας Αφροδίτη Σκαφίδα

Πρόσφατα ενωθήκατε µε τα ιερά δεσμά του γάμου µε την αθλήτρια Αφροδίτη Σκαφίδα και περιμένετε το πέμπτο παιδί σας… Τι σας έκανε να προχωρήσετε σε ένα τόσο σημαντικό βήμα;

Είμαι άνθρωπος µε βαθιά πίστη στον θεσμό και στις αρχές της παραδοσιακής οικογένειας. Στο πρόσωπο της Αφροδίτης βρήκα μια σύντροφο που έχει τα ίδια πιστεύω µε εμένα και επέλεξα µε αυτόν τον άνθρωπο να συνεχίσω το ταξίδι της ζωής.

Για πέμπτη φορά μπαμπάς. Συναισθήματα;

Τα ίδια, σαν την πρώτη φορά που γεννήθηκε η Ελένη. Η κοράκλα µου. Τα ίδια συναισθήματα που είχα για τον Βίκτωρα, τη Μαρία και τον Νικόλα µου. Τα ίδια τώρα και µε την Ελευθερία.

Πώς και επιστρέψατε από την Αμερική, όπου ζήσατε για αρκετό χρονικό διάστημα;

Εδώ είναι η πατρίδα μου, εδώ είναι η βάση μου και από εδώ ξεκίνησαν όλα. Ξεκινάω πάλι την προσπάθειά μου από εδώ, για να σηκώσω την Ελλάδα ψηλά στην Ευρώπη, για να διεκδικήσω για τους Έλληνες περισσότερα για την Παιδεία, τον αθλητισμό, την άμυνα, την κλιματική αλλαγή και την ανάπτυξη της χώρας.