Πύρρος Δήμας: «Δε θέλει να...» - Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η κόρη του άλλαξε το επώνυμό της

Διαψεύσθηκε η φήμη που κυκλοφόρησε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Ο Πύρρος Δήμας πριν από μερικές ημέρες παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, κατά την οποία μίλησε για την σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία περιμένει το πρώτο της και δικό του πέμπτο παιδί, αποκαλύπτοντας πως στην αρχή τα υπόλοιπα παιδιά του δεν είχαν πάρει με καλό μάτι τον δεσμό τους (δείτε εδώ την εξομολόγησή του).

Λίγες ημέρες αργότερα, η κόρη του, Μαρία, πήρε την απόφαση να αλλάξει το επώνυμό της στις πλατφόρμες των social media που χρησιμοποιεί και αντί για το επίθετο του πατέρα της, επέλεξε να χρησιμοποιεί εκείνο της μητέρας της, η οποία έχει φύγει από τη ζωή.

Ο πραγματικός λόγος που η κόρη του Πύρρου Δήμα άλλαξε το επώνυμό της

Αυτό έδωσε την εντύπωση σε πολλούς πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σχέση πατέρα - κόρης και ξεκίνησε να δημιουργείται σούσουρο. Δημοσιογράφος της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, ήρθε σε επικοινωνία με την οικογένεια και αφού ενημερώθηκε, αποκάλυψε τον λόγο αυτής της αλλαγής το μεσημέρι του Σαββάτου 6/4.

«Δεν ισχύει ότι ο λόγος που άλλαξε το επίθετό της είναι οι κακές σχέσεις που διατηρεί με τον πατέρα της. Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Η Μαρία ζει στην Αμερική, ασχολείται με την άρση βαρών και αυτός είναι ο λόγος που άλλαξε το επίθετό της. Δε θέλει να συνδέεται με τον μπαμπά της, καθώς είναι Ολυμπιονίκης. Οι δυο τους είναι μια χαρά, απλά θέλει να χαράξει τη δική της προσωπική πορεία στον χώρο αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Δεν μπορούν να μεγαλώσουν το αδερφάκι τους, γιατί...» - Η αποκάλυψη για τα παιδιά από τον πρώτο του γάμο και το 5ο μωρό του με την Σκαφίδα