Πέτρος Κουσουλός: «Πήγαινα για τον γιο, δεν έχει κάτσει μέχρι στιγμής, αλλά δεν το βάζω κάτω»

Η τρίτη κόρη του ήρθε στη ζωή, την ίδια μέρα που θα βάφτιζε τις άλλες δύο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Πέτρος Κουσουλός: «Πήγαινα για τον γιο, δεν έχει κάτσει μέχρι στιγμής, αλλά δεν το βάζω κάτω»

Ο Πέτρος Κουσουλός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες». Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη νέα του σύντροφο, καθώς και στον τρόπο που βίωσε πρόσφατα την πατρότητα για τρίτη φορά.

«Πέντε μηνών η μπέμπα. Πήγαινα για τον γιο, δεν έχει κάτσει μέχρι στιγμής, αλλά δεν το βάζω κάτω. Είναι στα πλάνα, αν είμαστε καλά, γεροί και δυνατοί. Είναι ξεχωριστό αυτό το παιδί, πολύ ήρεμο, τρώει, κοιμάται, ξυπνάει και γελάει. Δεν μας έχει κουράσει καθόλου, παρότι δεν έχει βοήθεια η Ευαγγελία, η γυναίκα μου. Ήθελε να το ζήσει και το ζει, δεν παραπονιέται. Νομίζω ότι είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής της. Λέει “Τι έχανα τόσα χρόνια που δεν έκανα παιδί”», είπε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός.

Δείτε επίσης: Πέτρος Κουσουλός: «Τα άλλα παιδιά τι έπαθαν; Τα πήρε η μάγισσα...» - Ξεσπά για την υπόθεση της Πάτρας

Ο Πέτρος Κουσουλός για την εγκυμοσύνη και την γέννηση της κόρης του

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις συμπτώσεις, αλλά και στις δυσκολίες γύρω από την εγκυμοσύνη της συντρόφου του: «Στην εγκυμοσύνη είχε κάποιες δυσκολίες, στον 4ο-5ο μήνα είχε πρόβλημα με τον τράχηλο, και έμεινε ένα μήνα στο κρεβάτι, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Ήμουν μέσα και στις τρεις γέννες. Μπήκαμε 12:30 το βράδυ στο μαιευτήριο, στις 23 Σεπτεμβρίου και την ίδια μέρα ήταν προγραμματισμένη η βάφτιση των δύο μεγάλων κοριτσιών στις 11 το πρωί.

Υπολόγιζα να έχω ξεμπερδέψει, μας έλεγαν και οι γιατροί ότι θα έχουμε μία εύκολη γέννα. Μπαίνουμε 12:30 στο νοσοκομείο και επειδή η μικρή κατέβαινε με αντίθετη φορά ο τοκετός διήρκησε 8 ώρες. Εκεί πρέπει να αναγνωρίσουμε το μεγαλείο και τη δύναμη της γυναίκας. Μοναδικές στιγμές. Γέννησε γύρω στις 9 το πρωί ήμουν μέσα. Παρά το γεγονός ότι το είχα ζήσει και με τις δυο μεγαλύτερες κόρες μου, κάθε φορά είναι μοναδικό το συναίσθημα δεν μπορεί να περιγραφεί», είπε ο Πέτρος Κουσουλός με αφορμή τη γέννηση της τρίτης του κόρης.