Πέτρος Κουσουλός: «Τα άλλα παιδιά τι έπαθαν; Τα πήρε η μάγισσα...» - Ξεσπά για την υπόθεση της Πάτρας

«Η σημερινή μέρα είναι ιστορική...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Πέτρος Κουσουλός: «Τα άλλα παιδιά τι έπαθαν; Τα πήρε η μάγισσα...» - Ξεσπά για την υπόθεση της Πάτρας

Για την υποθεση της Πάτρας μίλησε ο Πέτρος Κουσουλός, το πρωί της Παρασκευής 29/3, μέσα από την Πρωινό Σουσου. Ο δημοσιογράφος, το τελευταίο διάστημα, είχε ασχοληθεί ακρετά με το συγκριμένο θέμα, αφιερώνοντας μάλιστα, σε αυτό, και την πρώτη του εκπομπή "Ανοιχτές Υποθέσεις".

Πριν από λίγες ώρες, η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε ομόφωνα ένοχη για την κατηγορία σε βάρος της 9χρονης κόρης της από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Ακόμη το δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή της και για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού στις 11/4/2021 (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια).

Το ξέσπαμα του Πέτρου Κουσουλού για την υπόθεση της Πάτρας

«Η σημερινή μέρα είναι ιστορική για αυτό το παιδί, γιατί δικαιώνεται και συγκινούμαι τώρα. Εγώ έκανα το χρέος και συνεχίζουμε την έρευνα. Έχω ζήσει τη βρωμιά της υπόθεσης αυτής. Η Τζωρτζίνα έφυγε από τα χέρια της ίδιας τους της μάνας. Η τροφός, η προστάτιδα αυτού του παιδιού, η μητέρα που έπρεπε να το προσέχει,, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, το κατέστησε τετραπληγικό, ενώ ήταν ένα υγιέστατο παιδάκι και το δολοφόνησε για λόγους εκδίκησης. Το κίνητρο ήταν απλό, ο Δασκαλάκης. Για να τον εκδικηθεί, η Τζωρτζίνα δολοφονήθηκε» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

«Τα άλλα παιδιά τι έπαθαν; Τα πήρε η μάγισσα. Κατά τη δικαστική απόφαση, την πρωτόδικη, είναι Μήδεια, κατά τη δικαιοσύνη, μην παρεξηγηθώ. Σήμερα αποκαταστάθηκε η τάξη. Σε αυτήν την ιστορία έχουν λοιδορηθεί πάρα πολλοί άνθρωποι. Αποκαταστάθηκε η τιμή και το κύρος όλων των γιατρών που κατέθεσαν. Πραγματικά ντρέπομαι για όλους όσοι, συντάχθηκαν με τη μεριά της κατηγορουμένης» πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Είχε χειραγωγήσει τους πάντες, θα ακούσετε πράγματα που θα φρίξετε με αυτά που θα ακούσετε. Να δούμε τι θα καταθέσουν στο δεύτερο δικαστήριο. Φοβούνται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης θα κινηθεί εναντίον τους. Συνασπίζονται για να σώσουν τον πωπό τους. Αν είχε σωθεί η Μαλένα, η Τζωρτζίνα θα ζούσε σήμερα...» είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κουσουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγγελική Νικολούλη για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δικαιώνεται αυτό το παιδάκι που μαρτύρησε στα χέρια της» - Το βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το νοσοκομείο που είχε τραβήξει μόνη της

Τραγωδία Πάτρα: «Στο καλό Ρουλίτσα!», «Κάθε ήττα του Κούγια είναι νίκη της ανθρωπότητας» - Χαμός στο twitter για την απόφαση κατά της Πισπιρίγκου

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη στο άκουσμα της ενοχής της - Ποια η ψυχολογική του κατάσταση

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αντίδρασή της τη στιγμή που ανακοινώθηκε η ενοχή της - Τα τελευταία ειρωνικά της λόγια πριν αποχωρήσει από την αίθουσα

"Κόλαφος" ο Γιώργος Λιάγκας για την υπόθεση της Πάτρας: «Να σταματήσει αυτή η πιπίλα ότι βγάζει αποφάσεις η...»

Αντάλλαξαν "πυρά" Αλέξης Κούγιας και Πέτρος Κουσουλός: «Αγνοώ σε ποιο κανάλι κάνει εκπομπή», «Να πάει στην Νικολούλη να ψάξει»

Πέτρος Κουσουλός: Το δικαστήριο υποχρέωσε την κατηγορουμένη να..» - Τι αποκαλύπτει για το διαζύγιο Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη