J2US - Η αποκάλυψη της Δέσποινας Βανδή: «Δυστυχώς για εμένα η Καίτη Γαρμπή πήρε αυτό το κομμάτι»

«Πάλι καλά που σε άφησα», της απάντησε εκείνη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
J2US - Η αποκάλυψη της Δέσποινας Βανδή: «Δυστυχώς για εμένα η Καίτη Γαρμπή πήρε αυτό το κομμάτι»

Ο Μανώλης Κλωνάρης και η Ζωή Παπαδοπούλου ερμήνευσαν το τραγούδι «Θα μελαγχολήσω» στο αποψινό επεισόδιο του J2US, το οποίο έγραψε ο Φοίβος και ερμήνευσε για πρώτη φορά η Καίτη Γαρμπή το 1996. Μέχρι σήμερα θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τραγουδίστριας και ακούγεται πολύ ευχάριστα.

Σε αυτό φαίνεται να συμφωνεί και η Δέσποινα Βανδή, που κρίνοντας το ζευγάρι του J2US σχολίασε με έναν απίθανο τρόπο το γεγονός ότι ο Φοίβος έδωσε το συγκεκριμένο στην Καίτη Γαρμπή και όχι σε εκείνη, καθώς συνεργαζόταν επίσης για χρόνια με τον μεγάλο συνθέτη.

Δείτε επίσης: J2US: «Σκορπιός παμ, είναι για σένα» - Βανδή και Γαρμπή κέρδισαν τις εντυπώσεις, μία καρφίτσα έφερε... αντιδράσεις

Απίστευτο σχόλιο από τη Δέσποινα Βανδή στο αποψινό J2US

«Είναι συνδυασμένο τόσο πολύ με τη φωνή της Καίτης, ένα απ' τα πιο ωραία τραγούδια που της έχει δώσει ο Φοίβος. Δυστυχώς για μένα δεν το πήρα, το πήρε αυτή. Αυτό και το “Χαμένα” δεν θα στο συγχωρήσω ποτέ», είπε μεταξύ άλλων, με μία δόση χιούμορ η Δέσποινα Βανδή.

Η Καίτη Γαρμπή από την πλευρά της απάντησε εξίσου απολαυστικά, λέγοντας «Πάλι καλά που σε άφησα να λες», ενώ... απηύδησε όταν η Δέσποινα Βανδή της αποκάλυψε ότι ζηλεύει και ένα τρίτο τραγούδι της, το «Περασμένα ξεχασμένα», που σε αντίθεση με τα άλλα δύο, δεν το έχει γράψει ο Φοίβος ωστόσο.

Δείτε το απολαυστικό στιγμιότυπο από το J2US:

Βανδή-Γαρμπή λάμπουν στο αποψινό live

Σημειώνεται πάντως ότι οι δύο γυναίκες πέρα από τον διαγωνισμό στις ατάκες, κερδίσουν και στυλιστικά. Η Καίτη Γαρμπή αποθεώθηκε στην είσοδο, με τις μπότες της και το γενικότερο σύνολο να της χαρίζουν τον χαρακτηρισμό «είδωλο» από χρήστες του X (πρώην twitter), ενώ αντίστοιχα σχόλια κέρδισε και η Δέσποινα Βανδή.