Νίκος Ψαρράς: «Πρόσφατα μου τα 'χωσε πολύ σκληρά ο γιος μου και πολύ καλά μου έκανε...»

Η γνωριμία του με τη σύζυγό του και η αγωγή από τον Γιώργο Κιμούλη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην παράσταση «Σκηνές από ένα γάμο», την οποία σκηνοθετεί η σύζυγός του, Έλενα Καρακούλη, ο Νίκος Ψαρράς μίλησε εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

«Είναι ωραία να συνεργάζομαι με τη σύζυγό μου, γι' αυτό το κάναμε ήδη τέσσερις φορές. Από τη μία όταν δουλεύω με την Έλενα έχω τη χαρά να βλέπω όλη την προετοιμασία ενός έργου, από την άλλη βέβαια η πρόβα δεν τελειώνει ποτέ. Η πρόβα συνεχίζεται στο σπίτι και υπάρχει ένας γιος που κάποια στιγμή λέει “Φτάνει”», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Ψαρράς.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση του με τον γιο του: «Στην Ιαπωνία ήταν δύσκολες οι πρώτες μέρες με τον γιο μου, τον Πάνο. Δεν με είχε δει σχεδόν έναν δίμηνο ή όταν με έβλεπε ήμουν ταλαιπωρημένος. Μου τα “'χωσε” πολύ σκληρά και καλά έκανε γιατί με βρήκε διαθέσιμο και μπόρεσε επιτέλους να μιλήσει. Τα παιδιά αναρωτιούνται πολλές φορές αν η δουλειά μας είναι πιο σημαντική από αυτά και θέλει προσπάθεια να τα πείσεις για το αντίθετο».

Δείτε επίσης: Νίκος Ψαρράς: «Επειδή είμαι μπλεγμένος σε μία αγωγή με τον Γιώργο Κιμούλη, το μόνο που θα πω είναι...»

Ο Νίκος Ψαρράς για τον γάμο του και για τον γιο του

Μιλώντας για τον γιο του, ο Νίκος Ψαρράς ανέφερε και μία έντονη στιχομυθία που είχαν. «Τα αγόρια ενώ είναι κολλημένα με τη μητέρα τους, το θέλουν το πρότυπο του πατέρα. Από τότε που ήταν μωρό, μιλούσαμε στο παιδί μας σαν να είναι ενήλικας. Πρόσφατα ο γιος μου γύρισε και μου είπε “Είμαι παιδί, το κατάλαβες; είμαι παιδί και θα κάνω λάθη”», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τη σύζυγό του και τον γάμο τους, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν ήμουν του γάμου, δεν μπορούσα να με φανταστώ παντρεμένο, μου άρεσε να μην δίνω λογαριασμό πουθενά. Το θέμα είναι το σωστό timing. Με την σύζυγό μου γνωριστήκαμε στο Εθνικό Θέατρο, μέσα σε δουλειά, ξαφνικά συγκατοικήσαμε, παντρευτήκαμε και γίναμε γονείς. Κλείσαμε 10 χρόνια και είναι σαν να έγινε χθες. Ο γάμος θέλει δουλειά, δεν μπορείς να θεωρείς τον άλλο δεδομένο».

«Σχετικά με την αγωγή που μας έκανε ο Γιώργος Κιμούλης, είμαστε κατηγορούμενοι και περιμένουμε να βγει μία απόφαση. Είμαι υπέρ του να βγαίνουν οι άνθρωποι και να μιλάνε όταν νιώθουν ότι κακοποιούνται. Πάντα βάζω τον εαυτό μου στη θέση του πατέρα. Αν πείραζαν τον γιο μου, πως θα αισθανόμουν;», κατέληξε ο ηθοποιός.