J2US – Βίκυ Σταυροπούλου: «Μου αρέσει ο Θανάσης!» - «Άφησε και κανέναν», της είπε ο Σταμάτης Φασουλής

Δεν το άφησε να πέσει κάτω...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
J2US – Βίκυ Σταυροπούλου: «Μου αρέσει ο Θανάσης!» - «Άφησε και κανέναν», της είπε ο Σταμάτης Φασουλής

Θανάσης Πάτρας και Φαίη Ρουμπίνη εντυπωσίασαν στο αποψινό J2US ερμηνεύοντας ένα απ' τα πιο εμβληματικά τραγούδια της αείμνηστης Ρίτας Σακελλαρίου, το «Μια ζωή πληρώνω». Οι δύο διαγωνιζόμενοι εισέπραξαν δυνατό χειροκρότημα από το κοινό, καθώς και κολακευτικά σχόλια από τους κριτές. Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψε ένα πείραγμα στη Βίκυ Σταυροπούλου από τον Σταμάτη Φασουλή.

Στο παρελθόν η ηθοποιός και κριτής του J2US δεν έχει διστάσει να φλερτάρει (με χιουμοριστική διάθεση φυσικά) επάνω στη σκηνή με διαγωνιζόμενους, με μία ιδιαίτερη αδυναμία στον Στάθη Σχίζα που ομολογουμένως είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας. Ένα κολακευτικό σχόλιο στον Θανάση Πάτρα, αυτή τη φορά, δεν πέρασε απαρατήρητο.

Δείτε επίσης: J2US: «Σκορπιός παμ, είναι για σένα» - Βανδή και Γαρμπή κέρδισαν τις εντυπώσεις, μία καρφίτσα έφερε... αντιδράσεις

Τα σχόλια Σταμάτη Φασουλή και Βίκυς Σταυροπούλου στο J2US

Ο Σταμάτης Φασουλής έκρινε με πολύ καλά λόγια το ζευγάρι λέγοντας πώς του άρεσε το ύφος και η εκτέλεση του κομματιού. «Μ' αρέσει τόσο πολύ ο Θανάσης!», σχολίασε από την πλευρά της η Βίκυ Σταυροπούλου, αναφερόμενη στον χαρακτήρα του, και πρόσθεσε: «Χωρίς να τον έχω συναναστραφεί, φαίνεται η καλοσύνη από τα μάτια και τη στάση της ζωής του. Ενώ συνέβησαν 2-3 λαθάκια υπερτερεί το θετικό. Ο τρόπος που το είπες, η ερμηνεία σου γι' αυτό θα σου πω θερμά συγχαρητήρια».

Ο σκηνοθέτης-κριτής του J2US βέβαια την είχε... προλάβει καθώς μόλις έκανε το σχόλιο για το πόσο της αρέσει ο Θανάσης Πάτρας, εκείνος πέταξε την ατάκα του: « Και ο Θανάσης; Άφησε και κανέναν!». Η Βίκυ Σταυροπούλου αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω όσα ειπώθηκαν, συνεχίζοντας κανονικά την κριτική της σαν να μην συνέβη τίποτα!