J2US: Εντυπωσίασε η νέα εκρηκτική παρτενέρ του Στέλιου Δρουμαλιά μετά την Άντζελα Δημητρίου

Ο δημοσιογράφος έλειπε για τρεις εβδομάδες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
J2US: Εντυπωσίασε η νέα εκρηκτική παρτενέρ του Στέλιου Δρουμαλιά μετά την Άντζελα Δημητρίου

Με ένα τραγούδι-ευχή για τη νέα του παρτενέρ και τον ίδιο, επέστρεψε στο J2US ο Στέλιος Δρουμαλιάς μετά από τρεις εβδομάδες απουσίας. Ο δημοσιογράφος δεν εμφανιζόταν μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου, η οποία ζήτησε να απέχει από το show του Alpha, προκειμένου να διαχειριστεί την απώλεια της μητέρας της.

«Όλα καλά» τραγούδησε στο αποψινό live του J2US ο Στέλιος Δρουμαλιάς λοιπόν, και εντυπωσίασε, έχοντας στο πλευρό του μία νέα coach με εκρηκτικό ταμπεραμέντο και μαγευτική σκηνική παρουσία. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, είχαν δώσει αρκετά στοιχεία για την ταυτότητά της και τελικά ήταν αρκετά αντιπροσωπευτικά.

Δείτε επίσης: J2US: Η διάδοχος της Άντζελας Δημητρίου είναι μεγάλο όνομα και καυτή παρουσία

Η νέα παρτενέρ του Στέλιου Δρουμαλιά στο J2US

Για πρώτη φορά έκανε την εμφάνισή της στη σκηνή του J2US η Αποστολία Ζώη! Ο Νίκος Κοκλώνης δεν κρατήθηκε βέβαια, καθώς είχε κάνει την ανακοίνωση πριν από λίγη ώρα, ωστόσο δεν μας είχε προετοιμάσει για την θέρμη με την οποία η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή. Αυτή την εβδομάδα είχαν ασυλία, αλλά ακόμα και αν ανταγωνιζόταν ευθέως τα υπόλοιπα ζευγάρια, δεν είχαν τίποτα να φοβηθούν καθώς θα βρισκόταν αρκετά ψηλά. Για την ιστορία το ζευγάρι συγκέντρωσε 33 βαθμούς για την ερμηνεία του.

Σύσσωμη η κριτική επιτροπή του J2US καλωσόρισε την Αποστολία Ζώη και τον Στέλιο Δρουμαλιά, σημειώνοντας ότι τους έλειψε ο δημοσιογράφος και πως βελτιώθηκε, παρά τους τρεις μήνες που έλειπε από το βραδινό show του Alpha. «Ήσουν εξαιρετικός! Πολύ καλύτερα από όλες τις φορές που σε έχω δει», σημείωσε ο Σταμάτης Φασουλής, με τη Βίκυ Σταυροπούλου να συμπληρώνει: «Μας έλειψες!»