J2US: Η διάδοχος της Άντζελας Δημητρίου είναι μεγάλο όνομα και καυτή παρουσία

«Γενικά το τελευταίο διάστημα συζητιέται...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
J2US: Η διάδοχος της Άντζελας Δημητρίου είναι μεγάλο όνομα και καυτή παρουσία

Ημέρα αποφάσεων για την νέα παρτενέρ της Άντζελας Δημητρίου, η οποία εντελώς αιφνιδιαστικά ανακοίνωσε στον αέρα του J2US ότι αποχωρεί από το show λόγω των δυσκολιών που περνάει στην προσωπική της ζωή. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες η Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού έχασε τη μητέρα της, και ακόμα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, αφού τη λάτρευε.

Πολλοί πίστευαν ότι θα αποχωρούσε μαζί της και το ζευγάρι της στο J2US, ο Στέλιος Δρουμαλιάς, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες από το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Super Κατερίνα αναφέρουν ότι ο δημοσιογράφος θα συνεχίσει κανονικά στον διαγωνισμό, αλλά με διαφορετικό κόουτς στο πλευρό του.

Δείτε επίσης: Άντζελα Δημητρίου: «Έχω πρόβλημα, πρέπει να το πληρώσω...» - Οι πρώτες εξομολογητικές δηλώσεις για την οικειοθελή αποχώρηση από το J2US

Οι πρώτες πληροφορίες για τη διάδοχο της Άντζελας Δημητρίου στο J2US

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος συγκεκριμένα, σήμερα (19/3) ολοκληρώνεται η αναζήτηση για τη νέα παρτενέρ του Στέλιου Δρουμαλιά. «Είναι μια κυρία που έχει κάνει πολύ δυνατό σουξέ που ακούμε όλοι αυτό το διάστημα και είναι και μία καυτή παρουσία. Δεν την έχουμε δει στο J2US», ανέφερε αρχικά ο συνεργάτες της Super Κατερίνα.

Ενώ δίνοντας μερικές παραπάνω πληροφορίες, συμπλήρωσε πως: «Γενικά το τελευταίο διάστημα συζητιέται η συγκεκριμένη κυρία. Δεν εμφανίζεται σε νυχτερινό μαγαζί και η συζήτηση δεν γίνεται μόνο για τα σουξέ της, αλλά και για την προσωπική της ζωή».

Η ανακοίνωση της Άντζελας Δημητρίου σόκαρε τους πάντες

«Σας αγαπάω όλους, σας ευχαριστώ, πέρασα υπέροχα,αλλά δυστυχώς πρέπει να φύγω.Όλοι ξέρετε ότι έχω κάποιο θέμα σοβαρό, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου. Σας ευχαριστώ για όλα αυτά που μου προσφέρετε.Πρέπει να ηρεμήσω να ξεκουραστώ. Εδώ είμαστε, θα ξανάρθω. Μη στεναχωριέστε», είπε χαρακτηριστικά από τη σκηνή του J2US η Άντζελα Δημητρίου και κατέληξε: «Να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, σας αγαπώ πάρα πολύ! Σας εύχομαι καλή Σαρακοστή».