J2US – Στο νήμα κρίθηκε η αποχώρηση στο αποψινό (6/4) show: Αυτό το ζευγάρι είδε την πόρτα της εξόδου

Είχαν συγκεντρώσει υψηλότερη βαθμολογία, αλλά το κοινό αποφάσισε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
J2US – Στο νήμα κρίθηκε η αποχώρηση στο αποψινό (6/4) show: Αυτό το ζευγάρι είδε την πόρτα της εξόδου

Ένα γεμάτο live στο J2US έφτασε στο τέλος του. Το αποψινό show τα είχε όλα, πολύ κέφι και τραγούδι πάνω απ' όλα, ωστόσο δεν αλλάζει το γεγονός ότι ένα ζευγάρι στο τέλος θα πρέπει να αποχωρήσει. Κάπως έτσι ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης φώναξε δίπλα του τους διαγωνιζόμενους, διώχνοντας έναν-έναν από δίπλα του όσους συγκέντρωσαν υψηλές βαθμολογίες.

Δύο ζευγάρια έμειναν στο τέλος: Από τη μία ο Γιάννης Καπετάνιος με τη Μαρία Καρλάκη και από την άλλη ο Χρήστος Κούτρας με τη Στέλλα Κονιτοπούλου. Όπως σημείωσε ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, η τελική διαφορά ανάμεσά τους ήταν πολύ μικρή με την αποχώρηση να κρίνεται στο νήμα.

Δείτε επίσης: J2US: Highlight της βραδιάς η ερμηνεία της Σοφίας Κουρτίδου στη νοηματική – Το μήνυμα όλο νόημα της Βίκυς Σταυροπούλου

Το ζευγάρι που αποχώρησε στο αποψινό J2US

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο ζευγάρι πήρε μόλις 24 βαθμούς από τους κριτές, ενώ το δεύτερο ζευγάρι προηγήθηκε με 28. Στο τέλος ωστόσο έγινε η ανατροπή, καθώς το κοινό είναι αυτό που αποφασίζει και έκρινε πως ο Χρήστος Κούτρας με τη Στέλλα Κονιτοπούλου θα πρέπει να σταματήσουν πρόωρα το ταξίδι τους στο J2US. Παρόλα αυτά ο δημοσιογράφος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πορεία του.

«Ήταν πάρα πολύ ωραίο το ταξίδι του J2US. Το διασκεδάσαμε πολύ και αυτό χαίρομαι. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, με μία πολύ καλή εμφάνιση, ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Είμαι τυχερός γιατί κέρδισα πολλούς φίλους μέσα από αυτό το show και έκανα κάτι διαφορετικό», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Κούτρας, δίνοντας συγχαρητήρια στον Νίκο Κοκλώνη και τα υπόλοιπα μέλη της παραγωγής.

«Από τη στιγμή που μπήκαμε στο παιχνίδι γνωρίζαμε ότι θα φύγουμε κιόλας κάποια στιγμή. Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία να είμαι εδώ», σημείωσε από την πλευρά της η Στέλλα Κονιτοπούλου.