Βίκυ Σταυροπούλου: Η απάντηση στο "καρφί" της Δανάης Μπάρκα στην Καινούργιου & το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή κάτω από την ανάρτηση

Μία νέα κόντρα δίχως τέλος ξεκίνησε;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Μία νέα "κόντρα" ξέσπασε μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου για το φιλί της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη. Η παρουσιάστρια του ALPHA μίλησε για ανηθικότητα του πρώην της, αλλά και της κάποτε φίλης της, ενώ πέταξε εμμέσως και τα βέλη της στην Βίκυ Σταυροπούλου για την ανατροφή που έδωσε στην κόρη της (δείτε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις της).

Η Βίκυ Σταυροπούλου, αμέσως μετά, έκανε μία ανάρτηση όλο νόημα ως απάντηση, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα την διέγραψε (βρήκαμε όμως τι είχε ανεβάσει) και τελικά την απάντηση την πήρε η οικοδέσποινα του Super Κατερίνα από την Δανάη Μπάρκα, η οποία έκανε ολόκληρο post αφιερωμένο στη μητέρα της, αποθεώνοντάς τη για όλα όσα της προσέφερε (δείτε την εδώ).

Η απάντηση της Σταυροπούλου στο "καρφί" της Μπάρκα στην Καινούργιου και το σχόλιο της Βανδή

Κάτω από το post της παρουσιάστριας του MEGA, λοιπόν, η μητέρα της έκανε ένα σχόλιο γεμάτο υπονοούμενα ξανά, ενώ σχόλιο άφησε και η Δέσποινα Βανδή με τη σειρά της, χειροκροτώντας την Βίκυ Σταυροπούλου, επισημαίνοντας πόσο καλά τα έχει καταφέρει.

«Κοριτσάκι μου, σε έναν κόσμο, που οι περισσότεροι μετρούν χρήματα, likes, νούμερα, clicks, εγώ μετράω δάκρυα χαράς και ευγνωμοσύνης που έγινες ένα αληθινά καλόκαρδο πλάσμα και μου αποδεικνύεις όχι μόνο με μηνύματα αλλά και χειροπιαστά την αγάπη σου!!!», έγραψε η Βίκυ Σταυροπούλου, ενώ η τραγουδίστρια σχολίασε: «Κορίτσι μου!!! Έχεις μια υπέροχη γυναίκα για μάνα που θα ήθελα να είναι δική μου μάνα αλλά δυστυχώς είναι συμμαθήτρια μου!».

Το σχόλιο της Σταυροπούλου στην ανάρτηση 'καρφί' της Μπάρκα για την Καινούργιου

Η δήλωση της Μπέττυς Μαγγίρα

Το όλο θέμα σχολιάστηκε και στην εκπομπή του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, το πρωί της Κυριακής 7 Απριλίου, με την Μπέττυ Μαγγίρα να αναφέρει: «Πολύ πατριωτικά και βαριά το έχουν πάρει. Δεν σημαίνει ότι επειδή το είπε η Κατερίνα, ισχύει. Αν μπεις στη διαδικασία να απαντήσεις, αυτό ανακυκλώνεται και δεν κάνει καλό σε καμία από τις δύο».