Κώστας Φραγκολιάς για τη viral συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα: «Η κυρία Λυμπεράκη δεν τον σεβάστηκε, τον διέκοπτε συνέχεια!»

Απάντησε και για τη στιγμή που αερίστηκε στον αέρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κώστας Φραγκολιάς για τη viral συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα: «Η κυρία Λυμπεράκη δεν τον σεβάστηκε, τον διέκοπτε συνέχεια!»

Ο Κώστας Φραγκολιάς παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, και σε αυτή σχολίασε την πολυσυζητημένη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη πριν από μερικές ημέρες, εκφράζοντας τη δική του οπτική, η οποία είναι αντίθετη με όσους λένε πως ο καλλιτέχνης δεν την σεβάστηκε (δείτε εδώ το ξέσπασμά του εναντίον της).

Αναφέρθηκε, επίσης, στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Παπανώτα στις Ευρωεκλογές, αλλά και στη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία προκάλεσε επίσης μεγάλο ντόρο μετά τις δηλώσεις για τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη (δείτε εδώ όσα είπε).

Οι δηλώσεις του Κώστα Φραγκολιά

«Κάναμε παρέα με τον Νίκο Καρβέλα πριν 20-22 χρόνια. Έτσι είναι ο Νίκος. Ό,τι τον θρέψεις, αυτό θα σου βγάλει. Αν του πηγαίνεις κόντρα και τον διακόπτεις, αυτό θα σου γυρίσει πίσω. Κάποιος άλλος θα μπορούσε να πει ότι και η κυρία Λυμπεράκη δεν τον σεβάστηκε. Από τη στιγμή που τον διέκοπτε συνέχεια... Πήγαινε να εκφράσει μία άποψη, που έρχομαι εγώ να με ρωτήσεις κάποια πράγματα και να εκφέρω την άποψή μου, αυτή είναι, άσε με να εκτεθώ εγώ», είπε αρχικά για τον φίλο του, ενώ για το βίντεο που έγινε viral με τον ίδιο να αερίζεται στο πλατό του MEGA, επισήμανε: «Είναι αυτό το χιούμορ του Νίκου».

«Ο Δημήτρης Παπανώτας μου είπε για την υποψηφιότητά του πριν από 2 εβδομάδες. Κατέχει και γνωρίζει. Πιστεύω πως του ταιριάζει. Αν φύγει από την εκπομπή, φαντάζομαι ότι θα γίνει κάποιο meeting, πιστεύω, για την αντικατάστασή του», ανέφερε έπειτα και δήλωσε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα ήταν μία ενδιαφέρουσα προσθήκη στη θέση του.

Για την συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου, στη συνέχεια, είπε: «Ήταν μία ανθρώπινη κουβέντα ανάμεσα στη Σταματίνα και στην Κατερίνα. Αισθάνθηκε μία ασφάλεια να μιλήσει στο Happy Day η Κατερίνα. Δεν ξέρω αν είναι θωράκιση, εγώ δεν το είδα έτσι. Είναι δύο κορίτσια που μοιράζονται από κοινού ένα πλατό και συζήτησαν».

«Έχω υπογράψει συμβόλαιο για διετία, αλλά υπάρχουν και "ψιλά γράμματα". Δεν έχουμε μιλήσει για περαιτέρω, μακάρι. Δεν ξέρω αν θα κάνει βραδινό η Σταματίνα, δεν μου έχει εκφράσει κάτι τέτοιο», κατέληξε.