Σάκης Τανιμανίδης: «Με τον Γιώργο Μαυρίδη σκεφτόμαστε να ξανακάνουμε το World Party...»

Τι αποκάλυψε για το τέλος της συνεργασίας τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν καλεσμένος σήμερα (7/4) στο «I Love ΣουΚου». Ο παρουσιαστής του Dragons' Den μίλησε μεταξύ άλλων για την επιτυχία που σημείωσε φέτος το επιχειρηματικό reality του ΑΝΤ1, το ενδεχόμενο να δούμε και τον ίδιο σε ρόλο Dragon, ενώ αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε ορισμένες άγνωστες πτυχές της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μαυρίδη στο World Party. Παράλληλα εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να το επαναφέρει.

«Πολύ πριν γίνω παρουσιαστής αποφάσισα ότι θέλω να ασχοληθώ με τις επιχειρήσεις, γύρω στα 22-23, όταν σπούδαζα τοπογράφος μηχανικός στο Πολυτεχνείο στη Θεσσαλονίκη. Πήγα στην Αμερική και το σπούδασα. Όταν γύρισα, έκανα μία δική μου εταιρεία παραγωγής και πούλησα ένα project στην τηλεόραση, το World Party, και προσέλαβα τον εαυτό μου ως παρουσιαστή», δήλωσε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης για να συμπληρώσει: «Δεν είμαι συγκεντρωτικός, είμαι πολυπράγμων».

Δείτε επίσης: Χριστίνα Μπόμπα & Σάκης Τανιμανίδης: Σπάνια κοινή έξοδος χωρίς τις κόρες τους - Περπατούσαν χαλαροί με στυλάτο look

Ο Σάκης Τανιμανίδης για το τέλος και την επαναφορά του World Party

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής αποκάλυψε, ωστόσο, ότι την περίοδο του World Party δεν ήταν έτσι. «Στο World Party ήμουν συγκεντρωτικός είναι η αλήθεια. Στο Dragons είχα το όραμα και αγόρασα τα δικαιώματα για να το φέρω στην Ελλάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σάκης Τανιμανίδης.

Όσον αφορά το ξεκίνημα του show επιχειρηματικότητας που παρουσιάζει πλέον, είπε χαρακτηριστικά: «Πριν δυόμιση χρόνια, όταν είπα ότι πιστεύω το Dragons' Den, όλοι μου οι φίλοι και οι συγγενείς μου έλεγαν: “Καταπληκτική ιδέα, αλλά στην Ελλάδα;”. Εγώ ήθελα να δείξω ότι μέσω αυτού του show οι νέοι άνθρωποι μπορούν να σκεφτούν διαφορετικά και να κάνουν τα επιχειρηματικά όνειρά τους πραγματικότητα».

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης, ο Σάκης Τανιμανίδης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παρουσιάσουν ξανά μαζί το World Party με τον άλλοτε κολλητό του φίλο. «Το ‘χουμε σκεφτεί με τον Γιώργο Μαυρίδη να ξανακάνουμε το World Party, επειδή τώρα μιλάμε εδώ και λίγο καιρό ξανά, θα ήταν μία ωραία εξέλιξη. Ο πρώτος κύκλος τελείωσε λίγο απότομα και υπάρχει ένα κενό μέσα μας», τόνισε μεταξύ άλλων.