Μάρτζυ Λαζάρου: «Πρόσφατα δεχτήκαμε απειλές με τον σύζυγό μου, είχαμε αστυνομική προστασία…»

«Δεν είναι εύκολο να βλέπεις αστυνομία και να μην μπορείς να πας ούτε στο σούπερ μάρκετ»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μάρτζυ Λαζάρου: «Πρόσφατα δεχτήκαμε απειλές με τον σύζυγό μου, είχαμε αστυνομική προστασία…»

Καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες ήταν η Μάρτζυ Λαζάρου. Η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά συνομίλησε με την Τζένη Θεωνά για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον διαιτητή του ποδοσφαίρου, Τάσο Παπαπέτρου. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι, όπως παραδέχτηκε στον αέρα, έχουν δεχτεί απειλές στο παρελθόν για την οικογένειά της, ενώ αυτό δυστυχώς επαναλήφθηκε και πρόσφατα.

«Δυστυχώς είναι κάτι που δεν ελέγχεται. Το περάσαμε και πρόσφατα για ακόμα μία φορά. Έχω εξοικειωθεί με αυτό. Τον γνώρισα έτσι, ήταν κάτι οικείο, αλλά δεν ξέρεις πού θα φτάσει. Έχεις τον φόβο ειδικά όταν έχεις παιδί. Αν ήμουν εγώ και ο Τάσος θα σου έλεγα το διαχειριζόμαστε καλά. Υπάρχει και προστασία, γιατί είχαμε απευθυνθεί στην αστυνομία», είπε αρχικά η Μάρτζυ Λαζάρου για να συμπληρώσει: «Δεν είναι εύκολο να πρέπει να βγεις από το σπίτι και να βλέπεις την αστυνομία και να μην μπορείς να πας ούτε στο σούπερ μάρκετ. Τώρα ναι φοβήθηκα».

Δείτε επίσης: Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Σκορδά & Λαζάρου: «Ποιος το λέει ότι δε βγήκε ρε Μάρτζυ;», «Τι είσαι; Κριτικός θεάτρου;» - Αμηχανία στο Fay's Time

«Είμαι περήφανη για εκείνον», δηλώνει η Μάρτζυ Λαζάρου

Η Μάρτζυ Λαζάρου πάντως δήλωσε πως ο σύζυγός της δεν φοβάται για τον εαυτό του, και πως ούτε εκείνη θα τον παροτρύνει να σταματήσει, αν ο ίδιος δεν το επιθυμεί. «Τον Τάσο περισσότερο τον νοιάζει για εμάς παρά για εκείνον, αλλά και εκείνος δεν το αντέχει δυστυχώς. Δεν του έχω ζητήσει να σταματήσει ποτέ δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Είναι κάτι που αγαπάει, είναι από τους λίγους καλούς διαιτητές στον χώρο, χαίρομαι και είμαι υπερήφανη γι' αυτό. Δεν θα τον προέτρεπα ποτέ να σταματήσει γιατί κάποιος έχει στο μυαλό του να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Αν το θελήσει ο ίδιος, είναι δική του απόφαση» δήλωσε χαρακτηριστικά.