Ελένη Φουρέιρα & Αλμπέρτο Μποτία: Το γλυκό βίντεο με τον γιο τους - Μαθαίνει τα πρώτα του λογάκια

«Λιώνει» στο πλευρό του η τραγουδίστρια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα & Αλμπέρτο Μποτία: Το γλυκό βίντεο με τον γιο τους - Μαθαίνει τα πρώτα του λογάκια

Κάθε λόγο να χαμογελούν έχουν τον τελευταίο χρόνο η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, καθώς από τον Φεβρουάριο του 2023 έχουν υποδεχτεί στον κόσμο τον γιο τους κι εκείνος τούς έχει αλλάξει τη ζωή. Κάθε μέρα είναι και διαφορετική, με το ζευγάρι να κρατάει γενικά χαμηλούς τόνους, ωστόσο συχνά-πυκνά τώρα τελευταία μοιράζεται στιγμιότυπα οικογενειακής ευτυχίας με πρωταγωνιστή τον μικρό τους θησαυρό.

Αυτές τις μέρες ο γιος της μαθαίνει τις πρώτες του λέξεις και τους ήχους που κάνουν διάφορα ζώα, με τη βοήθειά της φυσικά. «Λιώνει» η τραγουδίστρια βλέποντάς τον, αν και ακόμα δεν έχει πει τη λέξη «μαμά». Η Ελένη Φουρέιρα έχει προσπαθήσει στο παρελθόν να τον... πείσει να πει τη λέξη «μαμά», εκείνος ωστόσο έπειτα από αρκετές προσπάθειες φώναξε «μπαμπά» κάνοντας όλους τους παρευρισκόμενους να ξεσπάσουν σε γέλια και τον Αλμπέρτο Μποτία ακόμα πιο χαρούμενο.

Δείτε επίσης: Ελένη Φουρέιρα: Βγάζει φωτογραφία τον Αλμπέρτο Μποτία με τον γιο τους – Για πρώτη φορά

Η νέα ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα με τον γιο της από τον Αλμπέρτο Μποτία

Πριν από λίγες ώρες η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε ακόμα ένα στόρι με τον γιο της και τις ευτυχισμένες στιγμές που περνάει μαζί του. Χάρη σε εκείνον, η pop star χαρακτήρισε το 2023 ως την καλύτερη χρονιά της ζωής της, καθώς ήταν εκείνη που τον γνώρισε φυσικά. Ο Αλμπέρτο Μποτία από την πλευρά του έχει δηλώσει για αυτό το ευχάριστο κεφάλαιο: «Πλέον προσπαθώ να δώσω ένα καλό παράδειγμα ως πατέρας στον γιο μου, όπως μου δίδαξε και μένα η οικογένεια μου.

Δείτε το βίντεο όπως προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή Γεια σου στον ΣΚΑΪ: