Κοσμάς Κουμιανός – Βαρύ πένθος για τον φωτογράφο: «Ήσουν ο καλύτερος και σε ευχαριστώ για όλα»

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μία από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες στη ζωή κάθε ανθρώπου βιώνει αυτές τις ώρες ο Κοσμάς Κουμιανός. Ο διακεκριμένος φωτογράφος μόδας ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα, μέσα από τα προσωπικά του social media, πως ο πατέρας του άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Κοσμάς Κουμιανός δημοσίευσε μια φωτογραφία του πατέρα του από τα νεανικά του χρόνια, όταν ακόμα ήταν στο λιμενικό σώμα, καθώς και διάφορα οικογενειακά στιγμιότυπα μαζί του, μέχρι πρόσφατα. Ο φωτογράφος έκανε μία γλυκιά αφιέρωση στον πατέρα του, γράφοντας: «Καλό ταξίδι Chief! Ήσουν ο καλύτερος και σε ευχαριστώ για όλα! #Father».

Μέσα σε μία ώρα, χιλιάδες διαδικτυακοί φίλοι και συνεργάτες του Κοσμά Κουμιανού του έστειλαν τα θερμά τους «συλλυπητήρια», του ευχήθηκαν «κουράγιο» και του είπαν να σταθεί δυνατός απάναντι σε αυτή τη δοκιμασία.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Κοσμάς Κουμιανός για τον θάνατο του πατέρα του:

Ποιος είναι ο Κοσμάς Κουμιανός

Ο Κοσμάς Κουμιανός είναι φωτογράφος μόδας και έχει συνεργαστεί με τα κορυφαία περιοδικά στην Ελλάδα. Είναι 40 χρονών, έχει γενέθλια στις 3 Ιουνίου και ανήκει στο Ζώδιο του Διδύμου. Έχει μία αδερφή, και η οικογένειά του κατάγεται από τη Λήμνο. Έχει πτυχίο από το τμήμα Πληροφορικής στα ΤΕΙ Πειραιά, αλλά ξεκίνησε να φωτογραφίζει πορτρέτα και τοπία από χόμπι.

Δείτε επίσης: Ανθή Σαλαγκούδη: Η κοινή βραδινή έξοδος με τον Κόσμα Κουμιανό - Την κοιτούσε τρυφερά και της ψιθύριζε στο αυτί

Έχει σπουδάσει φωτογραφία σε Αθήνα και Νέα Υόρκη και ταξιδεύει συχνά σε Ευρώπη, Αμερική και Αφρική για φωτογραφίσεις που αφορούν περιοδικά και designers. Κατάφερε να μπει στο 2nd semester του Middlesex University του Λονδίνου όπου τον οδήγησε στο Διεθνές Κέντρο Φωτογραφίας της Νέας Υόρκης. Έχει συμμετάσχει στο GNTM ως guest κριτής.

Τους τελευταίους μήνες φημολογείται έντονα πως είναι σε σχέση με τη δημοσιογράφο Ανθή Σαλαγκούδη, κάτι που δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε διαψεύσει κανένας απ' τους δύο.