Ανθή Σαλαγκούδη: Η κοινή βραδινή έξοδος με τον Κόσμα Κουμιανό - Την κοιτούσε τρυφερά και της ψιθύριζε στο αυτί

Δείτε τις φωτογραφίες

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Τρελά ερωτευμένη είναι η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του γνωστού φωτογράφου Κοσμά Κουμιανού σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Πρωινό Σουσου. Οι δυο τους κάνουν πολύ σπάνια, κοινές εμφανίσεις αφού κανένας δεν έχει επιβεβαιώσει ότι πράγματι βρίσκονται σε σχέση.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μία φωτογράφιση, λοιπόν, που της έκανε εκείνος και μετά ακολούθησαν κάποια καλέσματα στα οποία ήρθαν πιο κοντά. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως ο Κοσμάς Κουμιανός χώρισε πριν από λίγο καιρό από την προηγούμενη σχέση του και πρώην σύντροφός του είναι η Δάφνη Καραβοκύρη, επίσης δημοσιογράφος.

Μάλιστα πριν από μερικές ημέρες, η κάμερα της εκπομπής Breakfast@star, κατέγραψε την αντίδραση της Ανθής Σαλαγκούδη, για τις φήμες που την θέλουν να διατηρεί σχέση με τον φωτογράφο. Η ίδια απέφυγε να απαντήσει αφήνοντας έτσι ανοιχτά όλα τα σενάρια (δείτε εδώ).

Η κοινή βραδινή έξοδος της Αθήνας Σαλαγκούδη και του Κοσμά Κουμιανού

Η δημοσιογράφος και ο φωτογράφος λοιπόν κρατούν χαμηλό προφίλ, ωστόσο έκαναν μια βραδινή έξοδο σε μαγαζί της πόλης τραβώντας όλα τα βλέμματα. Ωστόσο ακόμη και στην σπάνια κοινή τους εμφάνιση δεν έδωσαν αφορμές για περισσότερα σχόλια.

ΒΡΑΔΙΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ - ΚΟΥΜΙΑΝΟΣ
ΒΡΑΔΙΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ - ΚΟΥΜΙΑΝΟΣ
ΒΡΑΔΙΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ - ΚΟΥΜΙΑΝΟΣ

Η εξομολόγηση για την κατάψυξη ωραρίων που έκανε

Λίγο καιρό πριν, σε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη στο MEGA, που είχε παραχωρήσει η ίδια μίλησε για την τηλεοπτική της καριέρα, την συνεργασία της με την ΕΡΤ, αλλά και για την απόφαση της να κάνει κατάψυξη ωαρίων.

Όπως εξομολογήθηκε προχώρησε στην κίνηση αυτή, καθώς μπορεί να να νιώθει νέα, ωστόσο μεγαλώσει και η αναπαραγωγική ηλικία δεν έχει σχέση με την βιολογική.

«Προχώρησα σε κατάψυξη ωαρίων γιατί περνάνε τα χρόνια και η αναπαραγωγική ηλικία δεν έχει σχέση με την βιολογική της. Μπορεί κάποια στιγμή αν θελήσω να κάνω παιδί αλλά δεν υπάρχει ο κατάλληλος σύντροφος στη ζωή μου, μπορεί να πάρω την ευθύνη γιατί είναι τεράστια και το γνωρίζω, και την απόφαση να το κάνω ίσως και μόνη μου. Δεν το έχω αποκλείσει αυτό σαν ενδεχόμενο», εξομολογήθηκε.

Μάλιστα, σε κατάψυξη ωαρίων προχώρησε και η παρουσιάστρια της εκπομπής, Δανάη Μπάρκα, η οποία πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο κατά την διάρκεια της διαδικασίας.