Γιώργος Καραμίχος: «Η κόρη μου δεν ζει στην Ελλάδα, οπότε αυτό με κάνει να φοβάμαι λιγότερο»

Τοποθετήθηκε για τη γυναικοκτονία των Αγ. Αναργύρων

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιώργος Καραμίχος: «Η κόρη μου δεν ζει στην Ελλάδα, οπότε αυτό με κάνει να φοβάμαι λιγότερο»

Ο Γιώργος Καραμίχος βρέθηκε καλεσμένος στο Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για όσα έχουν αλλάξει στη ζωή του μετά την περιπέτειά του με τον καρκίνο, ενώ τοποθετήθηκε σχετικά με τις γυναικοκτονίες και τα Τέμπη.

«Σίγουρα ήταν καθοριστικά τα δύο χειρουργεία που έχω κάνει. Ένα στη μέση και μετά από 25 χρόνια για τον καρκίνο. Αυτά ήταν πολύ καθοριστικά γιατί εκεί δεν διαπραγματεύεται και λες για να έχει σωματοποιηθεί τόσο πολύ, πρέπει να αλλάξουμε πορεία κάπου. Περνάς από όλα τα στάδια. Στην αρχή σου βγαίνει θυμός, να κάνεις διάφορα πράγματα με διάφορους», είπε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος.

Και συμπλήρωσε: «Από ένα σημείο και μετά συνειδητοποιείς πως δεν φταίει κανείς, ούτε ο ίδιος σου ο εαυτός. Αν κατηγορήσεις πως φταίνε οι άλλοι, επί της ουσίας κατηγορείς τον εαυτό σου. Όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο και πρέπει να έχουμε θετικό πρόσημο για να τα γυρίζουμε με έναν τρόπο, που μπορούμε να βοηθήσουμε και τον εαυτό μας και τους άλλους και να ανασαίνουμε καλύτερα».

Δείτε επίσης: Γιώργος Καραμίχος: «Με έχουν απειλήσει, μου έλεγαν “θα σε βρούνε σε σακούλες” με αυτά που λες»

Τι άλλαξε στη ζωή του ο Γιώργος Καραμίχος

«Παίρνω λιγότερο στα σοβαρά κάποια πράγματα. Έχω μάθει την αρετή του να περιμένω. Έχω κλείσει πολλά εισιτήρια και δεν έχω ταξιδέψει πια. Χρειάζομαι λιγότερη κίνηση για τη συγκίνηση και εστιάζω στους ανθρώπους και στα πράγματα που αγαπώ», εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο Γιώργος Καραμίχος.

Όσον αφορά την κόρη που έχει αποκτήσει, σε συνδυασμό με τη γυναικοκτονία των Αγ. Αναργύρων που συγκλόνισε τη χώρα, ο Γιώργος Καραμίχος δήλωσε: «Η κόρη μου δεν ζει στην Ελλάδα, οπότε αυτό με κάνει να φοβάμαι λιγότερο. Ακούγεται σκληρό και άγριο, αλλά ισχύει. Βλέπω τους ανθρώπους να αναρωτιούνται από πού προέκυψαν αυτά, όταν δίνεις τον λόγο για να μιλάνε αυτοί που δεν θα έπρεπε να έχουν άποψη; Αφήστε τους ανθρώπους να αγαπιούνται, να τελειώνουμε».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από το Χαμογέλα και πάλι: