Αναστάσης Ροϊλός: «Θαύμασα την μητέρα μου αφού μεγάλωσα, γιατί κατάλαβα τι έχει κάνει για μένα»

«Η έλλειψη του πατέρα μου ήταν το φυσιολογικό για μένα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αναστάσης Ροϊλός: «Θαύμασα την μητέρα μου αφού μεγάλωσα, γιατί κατάλαβα τι έχει κάνει για μένα»

O Αναστάσης Ροϊλός ήταν ο σημερινός καλεσμένος (7/4) της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού. Μεταξύ άλλων, ο γοητευτικός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά του ANT1 «Η Μάγισσα», μίλησε για την απουσία του πατέρα του, ενώ εξέφρασε τον θαυμασμό του απέναντι στη μητέρα του για όσα έχει κάνει για εκείνον.

«Μπορώ να πω ότι η έλλειψη του πατέρα με έκανε να εκτιμώ τις δυναμικές γυναίκες. Γιατί σίγουρα μια γυναίκα, η οποία μεγαλώνει ένα παιδί μόνη της, είναι πάρα πολύ δυναμική. Είναι ένας μαχητής της ζωής, γενικά αλλά και ειδικά στην κοινωνία που ζούμε και ειδικά σε εκείνη την εποχή. Έχω πάρει μόνο καλά παραδείγματα και εκτίμηση», είπε αρχικά ο Αναστάσης Ροϊλός στην εκπομπή του Alpha.

Δείτε επίσης: Αναστάσης Ροϊλός: «Η Μάγισσα έχει πάρα πολύ....» - Όλα όσα αποκάλυψε για την νέα σειρά του ΑΝΤ1

Ο Αναστάσης Ροϊλός δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τη μητέρα του

Ο ηθοποιός συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Την μητέρα μου την θαύμασα αφού μεγάλωσα γιατί κατάλαβα τι έχει κάνει για μένα. Έχω ξαναπεί ότι δεν συγκρίνω καθόλου τον εαυτό μου με κάποιον ο οποίος έζησε την απώλεια. Είναι κάτι πολύ πιο σκληρό να χάνεις έναν πατέρα, μια μητέρα, το παιδί σου σε πολύ χειρότερες περιπτώσεις».

«Αυτή είναι η απώλεια, εγώ δεν βίωσα κάτι τέτοιο οπότε όλα καλά. Μεγάλωσα ως ότι αυτό είναι το φυσιολογικό και ήταν εγγεγραμμένο μέσα μου από πολύ νωρίς», κατέληξε ο Αναστάσης Ροϊλός, κλείνοντας αυτό το κεφάλαιο στην κουβέντα.