Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Δεν έχω να κρύψω κάτι για τη σχέση μου...»

«Όταν έχεις μία σχέση γνωστή...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Στην εφημερίδα Real life και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα μίλησε η Βάλια Χατζηθεοδώρου. Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια, που βρίσκεται στην τηλεοπτική παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου τη φετινή χρονιά, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και την αντίδρασή της απέναντι στα δημοσιεύματα για εκείνη και τον Νίκο Παππά, ενώ δήλωσε πως πλέον αποφάσισε να κρατάει χαμηλούς τόνους σε αυτό το κομμάτι.

Η απάντηση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για τη σχέση της

Δείτε επίσης: Νίκος Παππάς: Την είχε αγκαλιά του όλο το βράδυ - Τον κοιτούσαν όλοι στα μπουζούκια με την Βάλια Χατζηθεοδώρου

Αποφεύγεις να μιλάς για την προσωπική σου ζωή. Γιατί;

Να σου πω την αλήθεια, πιο πολύ με έχει κουράσει ο εαυτός μου, που απαντάω σε ερωτήσεις σχετικές με την προσωπική μου ζωή, ότι δεν θέλω να απαντάω, παρά οι ίδιες οι ερωτήσεις. Είναι επιλογή μου αυτή την περίοδο, όχι για συγκεκριμένο λόγο. Δεν θέλω να μιλάω για το συγκεκριμένο κομμάτι σε αυτή τη χρονική περίοδο.

Ίσως επειδή η προηγούμενη σχέση σου ήταν πολύ προβεβλημένη;

Ίσως. Όταν έχεις μια σχέση γνωστή και τελειώνει, ο καθένας έχει μια γνώμη, μια άποψη και μένα αυτό με τάραξε. Δεν μου αρέσει να κρύβομαι, αλλά αυτή τη στιγμή δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω.

Ταράχθηκες όταν βγήκε στο φως της δημοσιότητας η σχέση σου;

Δεν ήταν και το καλύτερο μου, αλλά δεν έχω να κρύψω και κάτι, όλα καλά.

«Είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου...»

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες πρόσφατα, η Βάλια Χατζηθεοδώρου είχε πει επίσης: «Από πάντα έχω στο μυαλό μου την ημέρα του γάμου ως ένα πάρτι. Οπότε πιο πολύ μπορεί να έχω σκεφτεί ότι κάποια στιγμή με έναν άνθρωπο θα ήθελα να κάνω ένα μεγάλο πάρτι για φίλους, παρά το νυφικό και όλα αυτά», είπε αρχικά η ίδια και έπειτα πρόσθεσε: «Είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου, αλλά δεν είναι προγραμματισμένο κάποιο πάρτι. Οπότε αυτό μπορώ να πω. Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε σύντροφος στη ζωή μου που να μου έβγαλε το να παντρευτούμε».